Service Eningeer
Werk Talent
Apeldoorn
4 dagen geleden

Functie omschrijving

Binnen deze rol ben jij gericht op het uitvoeren van onderhouds -, controlewerkzaamheden en reparatie aan en oplossen van storingen aan meet-

en regeltechniek apparatuur, bij de klant op locatie. Kan jij al met meet- en regeltechniek overweg of heb je ervaring met elektrotechniek ?

Dan zou deze vacature wel eens goed bij je kunnen passen!

Binnen deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken (en dit ook prettig vindt). Je krijgt namelijk een bedrijfswagen mee naar huis waarmee je iedere dag vanuit huis richting de klant gaat.

We zoeken iemand die ergens in of rond het midden van het land woont; regio Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn , etc. Ongeveer 1x per maand ben je aanwezig op de hoofdvestiging in Dordrecht voor vergaderingen.

Jouw werkgebied omvat heel Nederland.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier