Pedagogische Medewerker (full- of parttime)
Staff-Match
Amsterdam en Haarlem, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wij zijn per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker voor o.a. Babygroepen. Jij dient 32 uur per week beschikbaar te zijn.

Werkdagen worden onderling besproken.

Wij vinden de persoonlijke benadering en de continuïteit erg belangrijk. Wij willen de ouders en de kinderen een veilige en vertrouwde omgeving bieden.

Ook vinden wij het erg belangrijk dat kinderen worden opgevangen in een goed pedagogisch klimaat, waar kwaliteit, plezier en veiligheid voorop staan.

Als pedagogisch medewerkster op de KDV dien je kinderen in een leeftijdscategorie van 0 tot 13 jaar. Ben jij die betrokken leidster die kan inspelen op de verschillende behoeftes van juist deze groepen?

Ben je in staat een veilige omgeving voor de baby's, dreumes en kinderen te creëren? Dan ben jij wellicht de enthousiaste, betrokken collega die goed in teamverband kan werken en wij zoeken voor deze functie.

Vaardigheden

 • In het bezit van minimaal een diploma MBO- SPW 3 of 4 of gelijkwaardig.
 • In het bezit van een VOG verklaring omtrent goedgedrag (aanvraag mogelijk).
 • Deskundigheid op het gebied van ontwikkeling en opvoeding.
 • Sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Creatief, betrokken, flexibel, positieve uitstraling en kunnen genieten van kinderen
 • Passie en motivatie om te werken met kinderen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier