BBL leerling Ondergrondse Infra
Heijmans
Utrecht, Noord-Brabant, NL
3 uur geleden

Wat ga je doen?

We staan er niet altijd bij stil maar gas, water en warmte dragen dagelijks bij aan onze kwaliteit van leven. Het transport hiervan speelt zich grotendeels onder de grond af.

Het is jouw verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat de leidingen in goede staat zijn en blijven. Daarnaast moeten er ook regelmatig nieuwe leidingen worden aangelegd.

Onder begeleiding van een (eerste) monteur gas / water / warmte leer je bij Heijmans Infra alle ins en outs van het werk in de kabels en leidingen omtrent gas, water en warmte.

Met deze ervaringen en een diploma op zak na het afronden van je opleiding kan je zelf aan de slag als (eerste) monteur gas / water / warmte, waarbij je bezig bent met gave projecten en technische uitdagingen!

De regio’s waar wij gemotiveerde BBL en BOL leerlingen opleiden in het specialisme van Kabels en Leidingen, zijn :

 • Noord-Brabant
 • Wat doen we bij Heijmans?

  De plekken waar je woont, werkt, plezier maakt en de wegen die ze met elkaar verbinden : Heijmans maakt en verbetert ze! Dat doen we al bijna honderd jaar.

  Heijmans is een beursgenoteerde onderneming van bijna 5000 mensen met vestigingen in heel Nederland.

  Bij Heijmans Infra werk je aan (snel)wegen, tunnels, sluizen, fiets- en wandelpaden, vliegvelden, bedrijfsterreinen, natuurgebieden, pleinen en straten, in grote en kleine woon-

  of winkelgebieden. Met vernieuwende producten en diensten willen we toonaangevend zijn in mobiliteit, nu en in de toekomst.

  Ons doel is om een veilige, bereikbare en leefbare openbare ruimte te realiseren met een soepele verkeersdoorstroming. Daar is visie, kennis en kunde voor nodig.

  Zaken waar medewerkers van Heijmans Infra 24 / 7 aan werken en dat graag samen met jou verder ontwikkelen. Onze stage- en leerwerkplekken vind je door het hele bedrijf, op ieder moment!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier