Master Psycholoog Amsterdam Centrum
Amstelring
BehandelGroep, Amsterdam
4 dagen geleden

32-36 uur per week

Binnen onze dynamische en diverse vakgroep van enthousiaste (GZ-)psychologen is in verband met vertrek van een collega ruimte voor 32 - 36 uur in de regio Amsterdam Centrum.

Ben jij een enthousiaste en ondernemende master psycholoog met ervaring in de ouderenzorg die op zoek is naar een afwisselende werkplek met ruimte voor eigenheid?

Fietsend langs de grachten van Amsterdam naar jouw werkplek? Dit is jouw kans! Binnen onze dynamische en diverse vakgroep van enthousiaste (GZ-)psychologen is in verband met vertrek van een collega ruimte voor 32 - 36 uur in de regio Amsterdam Centrum.

Ben jij een enthousiaste en ondernemende master psycholoog met ervaring in de ouderenzorg die op zoek is naar een afwisselende werkplek met ruimte voor eigenheid?

Fietsend langs de grachten van Amsterdam naar jouw werkplek? Dit is jouw kans!

Werkplek

Amstelring is een grote innoverende zorgorganisatie in Amsterdam en omstreken.

De BehandelGroep is een bedrijfsonderdeel van Amstelring en heeft als motto 'samen sterk op weg'. Daarmee wordt bedoeld dat de BehandelGroep vanuit inhoud en professioneel bewustzijn artsen en behandelaren stimuleert om naast wonen en welzijn een bijdrage te leveren aan door de cliënt ervaren betekenisvolle zorg en behandeling.

Samen met hen en de zorgmedewerkers wordt multidisciplinaire zorg en behandeling geboden op de locatie.

Binnen de BehandelGroep werken behalve (GZ-)psychologen ook ergotherapeuten, fysiotherapeuten, artsen, maatschappelijk werkenden, logopedisten, diëtisten, muziektherapeuten en geestelijk verzorgenden.

Amstelring kent een groep van betrokken (GZ-)psychologen die gezamenlijk het verschil willen maken. Het team kent een grote diversiteit en herbergt veel kennis en kunde.

Meerdere psychologen brengen specifieke expertise mee. Binnen de vakgroep kent men een grote betrokkenheid en is het vanzelfsprekend dat gebruik gemaakt kan worden van elkaars expertise.

Er zijn mogelijkheden op verschillende locaties in het centrum van Amsterdam. Wij gaan graag met jou in gesprek over een baan die past bij jou als persoon, jouw ambities en ervaring.

Meer informatie over de locaties, de BehandelGroep en Amstelring kun je vinden op de website : www.amstelring.nl. Je kunt de BehandelGroep ook volgen via LinkedIn :

Functie

Als master psycholoog heb je binnen Amstelring de volgende taken :

Diagnosticeren, behandelen en begeleiden van individuele cliënten.

Mediatieve behandeling en teambegeleiding.

Psycho-educatie en begeleiding van cliënten en mantelzorgers.

Het adviseren van het multidisciplinaire team en een bijdrage leveren aan behandelplannen.

Het incidenteel geven van klinische lessen aan zorgteams en collega-behandelaren en het organiseren van familie- of thema-avonden.

Er is de mogelijkheid om cliënten te behandelen in de 1e lijn.

Een psycholoog bij Amstelring heeft een uitdagende baan. Amstelring kent een diversiteit aan bewoners en cliënten, zowel in ziektebeeld als levensbeschouwing.

Deze diversiteit zie je ook terug in de vakgroep, er is ruimte voor wie je bent. Amstelring is vernieuwend en onze psychologen dragen hier in hoge mate aan bij.

Voorbeelden hiervan zijn onder andere de Huntingtonpoli () waarin psychologen een belangrijk aandeel hebben. Maar ook de ambitie van Amstelring om meer in de eerste lijn actief te worden.

De vakgroep psychologie speelt hierin een belangrijke rol. De neuropsychologen hebben de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering van de revalidatie-afdelingen.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige collega die onze vakgroep komt ondersteunen. Je bent een teamspeler die zich thuis voelt in een multidisciplinaire werksetting en in staat is om de taal van anderen te spreken.

Daarnaast beschik je over :

Een afgeronde universitaire studie psychologie met als afstudeerrichting klinische (neuro)psychologie.

Ervaring in neuropsychologisch onderzoek en verslaglegging (in het bezit van de aantekening psychodiagnostiek).

Ervaring en affiniteit met de doelgroepen psychiatrie, psychogeriatrie en somatiek.

Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wij bieden

Een uitdagende baan en een prettige werksfeer : Amstelring staat voor liefdevolle zorg, vrijheid, respect en ruimte voor eigenheid.

Je komt te werken in een team van enthousiaste collega psychologen en andere behandelaren op een leuke en dynamische locatie.

Net als overal in de zorg zijn je salaris en primaire arbeidsvoorwaarden geregeld volgens de CAO. Daarnaast bieden we een aantal mooie extra's, zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een fiets- en sportplan, eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier