SAP ABAP Webdynpro OF ABAP HR, Amsterdam
Good Company - ICT
Amsterdam, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Leer de organisatie kennen Je komt te werken op de centrale ICT-service afdeling van waaruit diensten worden geleverd aan twee grote instellingen.

Binnen deze afdeling bestaan de divisies : Klant, Beheer en Vernieuwing. Gezamenlijk leveren ze een groot aantal ICT-diensten aan zo’n 90.

000 gebruikers van hun software en applicaties. De ICT-service afdeling loopt voorop als het gaat om het gebruik van de nieuwste technologieën.

Vanwege verschillende samenvoegingsprojecten is het SAP-systeemlandschap bij deze organisatie volop in ontwikkeling. Binnen het team SAP zijn in totaal 14 beheerders werkzaam, die weer verdeeld zijn in sub-teams als SAP FICO+, HR, BW, Basis en ABAP.

De teams onderhouden elk op hun gebied de bedrijfsondersteunende systemen van de onderwijsinstellingen.

Over de functie

De ICT-service afdeling is momenteel bezig om een groot aantal processen over te zetten naar SAP Fiori. Voor het beheer en de doorontwikkeling van deze processen zijn we op zoek naar een geschikte SAP ontwikkelaar.

De collega die wij zoeken heeft al ruime ervaring opgedaan met SAP Fiori / SAPUI5 (HTML5, CSS, JavaScript en JQuery).

In de functie van SAP Fiori ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van software ontwikkelingsprojecten.

Je ontwerpt oplossingen, stelt de ontwerpen op en je bouwt, test en documenteert nieuwe programma's op het gebied van SAP Fiori.

Naast het ontwikkelen denk je mee met de functionele- en basis consultants. Je bent dan ook in staat om goed onderbouwde adviezen te geven aan projectleiding of het management.

Je kunt helder en duidelijk communiceren en je maakt uit jezelf gebruik van de meest innovatieve en efficiënte oplossingen van SAP.

Binnen jouw takenpakket valt onder andere het ontwerpen van nieuwe oplossingen volgens de Fiori design richtlijnen. Wanneer nodig houd je je bezig met het bouwen en realiseren van Fiori applicatie extensies.

Je onderhoudt de digitale processen in SAP Fiori en je lost eventuele storingen hierin op. Daarnaast implementeer je aanpassingen en nieuwe wensen samen met SAP functioneel beheer.

Je voert beheerswerkzaamheden uit en houdt de beheerdocumentatie daarbij goed bij.

Jouw kwaliteiten

 • Hbo+ werk- en denkniveau;
 • Ruime ontwikkelervaring met SAP HR (HCm processes & forms), SAP FICO en SAP workflow;
 • Meerdere jaren ervaring met SAP Fiori / SAPUI5 (Javascript, HTML5, CSS, JQuery en XML);
 • Rijke ervaring met ABAP / Web dynPro ABAP / OData;
 • Affiniteit met de nieuwste technologieën (bijv. Eclipse, SAP WebIDE) en de capaciteit om je deze eigen te maken;
 • De bekwaamheid om gestructureerd en nauwgezet te werken;
 • Helder in communicatie (in het Nederlands) naar collega’s toe -mondeling en schriftelijk;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
 • SAP ABAP WEBDYNPRO OF SAP ABAP HR IS OOK INTERESSANT DUS SCHROOM NIET JE INTERESSE TE TONEN!

  De voordelen

 • Een contract voor in ieder geval een jaar en bij tevredenheid van beide kanten kan een overeenkomst voor onbepaalde tijd volgen;
 • Uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een salaris conform loonschaal met een maximum van €4.757;
 • Een ruime vakantieregeling;
 • 13e maand uitbetaling.
 • Klinkt goed?

  Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via onze website op de vacature van SAP ABAP Webdynpro OF ABAP HR.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier