Postsorteerder
UBN Uitzendbureau
AMSTERDAM
1 dag geleden

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een zelfstandige (parttime) baan? Werk je graag ’s ochtends vroeg? En wil jij met een stel gezellige collega’s werk voorbereiden?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die de post willen sorteren voor circa 30 uur per week.

Je begint je dag om uiterlijk 05 : 00 uur op het depot. Met al je collega’s drink je een kop koffie en daarna begin jij met het sorteren van de post.

Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt en natuurlijk is er hier en daar nog tijd voor een praatje met je collega’s. Alle post zal rond 11 : 00 12 : 00 gesorteerd zijn, daarna kun jij naar huis toe.

Wat verwachten wij van jou?

Je moet 5 dagen in de week beschikbaar zijn (van dinsdag t / m zaterdag). Onze opdrachtgever heeft een voorkeur voor iemand die fulltime beschikbaar is.

Daarnaast moet je minimaal voldoen aan de volgende eisen :

 • Je bent beschikbaar tussen 5 : 00 en 14 : 00 uur;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je gaat snel en nauwkeurig te werk;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier