Klantenservice medewerker gezocht voor de rijksoverheid in Venlo
YoungCapital
Venlo, NL
20 uur geleden
source : Officevacatures

Vind jij de rijksoverheid interessesant en wil jij hier meer over te weten komen? Mooi! Je krijgt een betaalde training van 6 weken waarna jij helemaal bent klaargestoomt voor het echte werk!

Op de werkvloer sta jij samen met jou team van collega's de klanten telefonisch te woord. De vraagstukken die je zal krijgen zijn super uiteenlopend, alles wat te maken heeft met de rijksoverheid wordt aan jou gevraagd, geen dag is het zelfde! Maar geen paniek, iedere vraag die gesteld wordt zoek jij in jou systeem tot in de puntjes op voordat jij antwoord geeft.

Je hoeft niets uit je hoofd te weten, dit zodat iedere klant het zelfde antwoord krijgt met een gerust gevoel en een grote glimlach de telefoon weer ophangt.

Het komt ook voor dat sommige klanten vragen hebben in het Engels, dit is geen probleem voor jou want jij kunt hun vragen prima uitleggen.

Niet alleen sta jij de klanten telefonisch te woord maar ook via de mail, Twitter en Facebook beantwoord je hun vragen. Dit alles geheel op eigen iniatief, vind jij het leuk om wat breder ingezet te worden dan alleen telefonische vragen dan mag jij dit zelf aangeven bij jou teamleider.

De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8 : 00 uur en 20 : 00 uur. Hierin ben je flexibel 20 tot 24 uur of 30 tot 36 uur per week beschikbaar.

Functieeisen

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Je weet wat er speelt in het nieuws en omtrent de overheid
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Op maandag werken is een must, dus die moet je beschikbaar zijn;
 • Je bent vanaf 2 juli fulltime beschikbaar voor 6 weken, waarbij je tot 6 augustus geen vakantie geboekt hebt.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Bruto uurloon van €9,20;
 • Een betaalde fulltime training van 6 weken die start op 2 juli;
 • Een flexibele job met een super aanvulling op jouw CV;
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer tot een maximum van € 7,38
 • Werken in en mét een gezellig team.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier