Productietechnicus
Aviko BV
Venray
6 dagen geleden

Functie beschrijving

Ben jij een geboren productietechnicus en in het bezit van een mbo 4 diploma mechatronica of gelijkwaardig? Zie jij het zitten om onze technische dienst optimaal te ondersteunen met jouw technische kennis?

Dan zit je gebakken bij Rixona!

Wat ga je doen?

Als productietechnicus binnen onze vestiging in Venray werk je in dagdienst en ben je mede verantwoordelijk voor het machinepark van onze procesafdeling waar wij aardappelvlokken produceren.

Je streeft er naar de machinebeschikbaarheid zo hoog, en onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden, waarbij je veiligheid en kwaliteit uiteraard voorop stelt.

Je hebt oog voor verbeteringen en levert hiermee een bijdrage aan de optimalisatie van processen binnen Rixona. Samen met je collega’s ga je aan de slag om zowel frequente als complexere storingen te analyseren.

Je weet oplossingen te bedenken en je zorgt ervoor dat de juiste structurele oplossing binnen de afgesproken tijd wordt uitgevoerd.

Je bent dus de specialist op het gebied van techniek binnen de afdeling processing vlokken. Ook ben je in staat om vragen van collega’s te beantwoorden en (vak)kennis met hen te delen.

Zo draag je een uniek steentje bij aan de ontwikkeling van zowel je collega’s als ons bedrijf.

Functie eisen

Jij bent net als wij een echte teamspeler. Je hebt passie voor techniek en je vindt het een uitdaging om bij te dragen aan de kwaliteit van Aviko Rixona.

Je hebt minimaal een mbo niveau 4 diploma op zak in de technische richting. Jij bent een technicus die meer wilt dan alleen sleutelen en niet direct een leidinggevende functie zoekt.

Je bent toegewijd en draagt bij aan een goede werksfeer, waarbij humor en plezier ons kenmerken. Verder vragen wij :

 • Zelfstandigheid en flexibiliteit
 • Pragmatisch
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier