Verpakkingsoperator
VAPRO Detachering
Zundert, NL
2 dagen geleden

Wij zoeken een enthousiaste verpakkingsoperator

Als verpakkingsoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, controleren, regelen en bijsturen van de machines van de inpaklijnen.

Je voert (kwaliteits)controles uit op metaaldetectie, gewicht, coderingen en verpakking en je verwerkt de gegevens digitaal.

Bij afwijkingen informeer je tijdig de juiste mensen en onderneem je correctieve maatregelen. Je verricht controles aan de machines en in overleg met een ervaren collega of leidinggevende en / of de technische dienst verhelp je kleine storingen.

Aan de hand van de planning bereid je (mede) productwissels voor en assisteer je bij het schoonmaken en ombouwen van lijnen.

Je neemt deel aan verbeterteams en draagt bij aan een schone en (voedsel)veilige werkomgeving. Voor deze functie zoeken we kandidaten met een afgeronde (operator) opleiding op niveau 2 of 3.

Je hebt daarnaast enige jaren ervaring als operator in een productie-omgeving, bij voorkeur in de voedingsindustrie. Overigens ook schoolverlaters met de vereiste opleiding worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Je bent bereid om trainingen (on the job / extern) te volgen en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Andere eigenschappen die jou typeren zijn hands-on, aanpakker, flexibel en kwaliteitsbewust.

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende baan bij een modern technologisch groenten en fruitverwerkend bedrijf. Wij vragen veel, maar hebben dan ook wat te bieden.

Namelijk een zelfstandige, uitdagende baan bij een modern technologisch groenten en fruitverwerkend bedrijf met toekomst en waarin fors geïnvesteerd is en wordt om uit te groeien tot één van de modernste fabrieken in onze sector.

Uiteraard geldt hierbij een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Zundert 04.04.2019 Lejla Popara

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier