Melker / medewerker melkveehouderij
Abiant
Annen, NL
5 dagen geleden

Over de functie

In Annen zijn wij op zoek naar een melker op een melkveehouderij. Ben jij op zoek naar een leuke werkplek en heb jij ervaring als melker?

Laat dan snel je gegevens achter op deze leuke vacature.

Je komt te werken bij een melkveebedrijf in Annen met ongeveer 100 melkkoeien. De koeien worden in een 2 keer 8 visgraad melkstal gemolken.

Een melkbeurt duurt zo'n 2 uur en de koeien worden twee keer daags gemolken. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid wordt gekeken voor welke melkbeurten je wordt ingepland.

Een ochtendmelking start om 7.00 uur en een avondmelking start rond 18.00 uur.

Jouw belangrijkste taak is het melken van de koeien. Voor aanvang van het melken zorg je dat de koeien worden opgesloten in de wachtruimte en begeleid de koeien de melkstal in.

Nadat de laatste koe is gemolken maak je de melkstal schoon. Omdat het melkveebedrijf moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is ben je in het bezit van eigen vervoer.

Functie-eisen

 • aantoonbare ervaring als melker
 • eigen vervoer
 • Over het bedrijf

  Je komt te werken op een melkveebedrijf in Annen waar 2 keer daags wordt gemolken. De boer heeft zo’n 100 melkkoeien en jongvee.

  Er wordt gemolken in een 2 keer 8 visgraad melkstal.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier