Adviseur Zakelijk Rabobank
FINTREX BV
Eindhoven
21 uur geleden

Wat ga jij doen?

Ben jij een persoon die verstand heeft van financiële ondewerpen en kun je dit ook duidelijk uitleggen naar anderen? Wil je graag aan de slag bij de Rabobank in Eindhoven?

Solliciteer dan nu naar de functie van Adviseur Klantinteractie Bedrijven. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de zakelijke klanten die vragen, klachten of problemen hebben.

Jij staat deze klanten servicegericht, geduldig en klantvriendelijk te woord en voorziet de klant van de juiste informatie of lost samen met de klant het probleem op.

Voor welk bedrijf werk je?

Je gaat aan de slag bij de Rabobank in Eindhoven. Rabobank wordt gekenmerkt door kernwaarden als respect, integriteit, professionaliteit en duurzaamheid.

Wat bieden wij?

Voorafgaand aan de fulltime training van vier tot vijf weken, dien je in het bezit te zijn van een Wft basis diploma. Daarnaast bieden wij een salaris tussen € 10,71 en € 18,21 bruto per uur, opbouw van vakantiedaguren en vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.

Wat vragen wij?

Als je in aanmerking wilt komen voor deze functie dien je te beschikken over HBO werk- en denkniveau en ben je bereid om je Wft Schade Particulieren en Wft Schade Zakelijk halen via FINTREX (indien deze nog niet in bezit zijn).

Tevens dien jij zeer flexibel te zijn in de werktijden, je kunt werken in de volgende urencategorieën : 24-28, 28-32 en 32-36 uur.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier