PARTTIME FLEXWERKER GEHANDICAPTENZORG in Almere
Aethon
Almere, Nederland
1 dag geleden
source : StudentJob

Functie omschrijving : Volg jij een studie in de zorg en wil je daarbij flexibel parttime kunnen werken? Start dan als zorgmedewerker in de gehandicaptenzorg en doe direct praktijkervaring op!Als verzorgende bij Fokus Wonen werk je in een uniek thuiszorg concept voor mensen met een lichamelijke beperking.

De thuiszorg assistentie wordt verleend vanuit een centrale huiskamer, waarbij de woningen op loopafstand zijn. De cliënt geeft zelf aan wanneer er behoefte is aan hulp.

Dit gaat via een alarm-intercomsysteem dat in alle woningen aanwezig is. Doordat je bij verschillende cliënten van 18 jaar en ouder over de vloer komt, doe je versneld een enorme rijke variatie aan ervaringen op.

Ervaringen waar je veel aan hebt. Zowel tijdens je studie als erna. Wa

Wat wij vragen : Solliciteren

Solliciteren

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier