ANIOS cardiologie
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
Nijmegen, NL
1 dag geleden

Opleidingsniveau

WO Wij zijn op zoek naar een ANIOS / basisarts cardiologie voor de duur van minimaal één jaar full time (0,8 FTE-1,0 FTE).

Ben je in afwachting van een opleidingsplaats en daardoor tussen de zes en twaalf maanden beschikbaar neem dan ook gerust contact met ons op!

Waar je komt te werken

De zorgunit cardiologie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen is dynamisch, groeit voortdurend en is sterk opleidingsgericht.

De cardiologen zijn betrokken bij het opleiden van arts assistenten cardiologie (B- opleiding in samenwerking met Radboudumc), inwendige geneeskunde, sportgeneeskunde en SEH.

Als ANIOS / basisarts kom je te werken in ons team van tien cardiologen, arts assistenten en Physician Assistants. De zorgunit cardiologie bestaat uit de afdeling CCU (hartbewaking), EHH (eerste harthulp), HCK (hartcatheterisatiekamer) polikliniek, functieafdeling, researchafdeling en twee verpleegafdelingen waarvan één met telemetrie bewaking.

De unit cardiologie wordt gekenmerkt door innovatieve (non-) invasieve behandeltechnieken waaronder PCI, ICD, CT en MRI, moderne apparatuur en patiënt gerichte zorg.

Wat ga je doen?

Als ANIOS / basisarts cardiologie werk je onder supervisie van de cardioloog en ben je medeverantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van klinisch opgenomen cardiologische patiënten.

Daarnaast wordt je ook ingezet bij de opvang en behandeling van acute cardiologische patiënten op de CCU en Eerste Hart Hulp en bij de cardiologische consultverlening in het ziekenhuis.

Je werkt onregelmatige diensten (na een inwerkperiode) en werkt volgens een wisselend rooster. Er wordt tevens gewerkt met tussendiensten’ waardoor je een deel van de avond met twee arts assistenten aanwezig bent.

Zo maak jij het verschil

Gaat jouw hart sneller kloppen van de acute geneeskunde? Wil je cardiologische ervaring opdoen voor je specialisatie tot spoedeisende hulp arts, huisarts of specialist ouderengeneeskunde?

Of weet je nu al zeker dat je cardioloog wordt en wil je relevante werkervaring opdoen? Of wil je na afronding van je studie geneeskunde werkervaring opdoen om te zien welk medisch specialisme bij je past?

 • Je bent opgeleid als basisarts en Big-geregistreerd.
 • Het is geen probleem indien je geen klinische ervaring hebt, wel is het van belang dat je affiniteit hebt met de cardiologie en van aanpakken weet.
 • Je houdt je hoofd koel in acute situaties en bent sterk communicatief.
 • Wat je van ons krijgt

 • De mogelijkheid om werkervaring op te doen. Deze ervaring is niet alleen waardevol als je cardioloog wilt worden, maar zeker ook in de voorbereiding naar een opleiding tot bijvoorbeeld huisarts, internist of SEH arts.
 • Een actieve ondersteuning tot de opleiding tot cardioloog behoort ook tot de mogelijkheden.

 • Een dienstverband van minimaal zes en maximaal twaalf maanden.
 • Een sterk opleidingsgerichte werk- en leeromgeving in een topklinisch STZ ziekenhuis waar jij zelf aan kunt geven wat je ontwikkelwensen zijn.
 • Je salaris wordt bepaald aan de hand van de salarisschalen van de Cao Ziekenhuizen (FWG 65).
 • Je komt in dienst van het medisch specialistisch bedrijf cardiologie en werkt in het CWZ.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier