Patholoog
Amphia Ziekenhuis
Breda, Noord-Brabant
6 dagen geleden

Amphia is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers een van de

grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Eind 2019 is op de hoofdlocatie in Breda een modern nieuw ziekenhuis in gebruik genomen, geheel gericht op de toekomst.

Het Medisch Specialistisch Bedrijf - Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van medisch specialisten en werkt nauw samen met de Amphia organisatie.

Naast de patiëntenzorg wordt door het MSB-A veel aandacht besteed aan onderwijs, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Wij zijn op zoek naar een patholoog om de huidige vakgroep Pathologie te versterken.

de vakgroep Pathologie

De vakgroep bestaat op dit moment uit vijf pathologen. We beschikken over een goed geoutilleerd, modern, ISO-geaccrediteerd laboratorium, waarbij de nieuwste ontwikkelingen zijn geïmplementeerd.

De klinisch-diagnostische praktijk is gevarieerd en in overeenstemming met de grootte en de ambitie van staf en ziekenhuis.

De implementatie van digitalisering wordt momenteel voorbereid.

Uw profiel

U bent enthousiast, ambitieus en communicatief vaardig en u wilt het vak in de volle breedte uitoefenen. De bereidheid tot het ontwikkelen van een of meerdere aandachtsgebieden, met name de gastro-intestinale pathologie strekt tot aanbeveling.

Daarnaast verwachten wij een actieve bijdrage aan de organisatie van de vakgroep en het ziekenhuis. Arts-assistenten in het laatste jaar van hun opleiding worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

Ons aanbod

Toetreding tot de vakgroep Pathologie en het MSB-A als volwaardig vakgroeplid.

Informatie en sollicitatie

 • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. R. Rouse, patholoog en medisch manager, of een van de andere pathologen via het secretariaat : 076-595 3033;
 • Uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kunt u tot 29 januari 2022 richten aan het secretariaat MSB-A, t.a.
 • v. dhr. R. Wagenmakers, voorzitter bestuur MSB-A of per e-mail aan . De selectiegesprekken zullen plaatsvinden tussen 31 januari en 11 februari 2022.

  Amphia Ziekenhuis, Molengracht 21, Postbus 90158, 4800 RK Breda,

  Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier