Secretaresse onderwijs
Startpeople
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Over de functie

Als secretaresse van de afdeling Communicatie en directeur Communicatie van de Hogeschool van Amsterdam werk je nauw samen met de medewerkers van Communicatie en de secretaresses van de andere stafafdelingen.

Voor medewerkers en externen ben je een eerste aanspreekpunt voor vragen.

Je verzorgt het agenda- en e-mailbeheer van de directeur, waarbij je de relevantie van de e-mail of afspraak kunt beoordelen en de directeur attendeert op prioriteiten en gemaakte afspraken.

Je weet zelfstandig de prioriteiten van de werkzaamheden op te stellen. Je maakt de planning van terugkerende overleggen, verzamelt agendapunten, woont overleggen bij en maakt verslagen.

Bij de diverse overleggen neem je deel, maak je de notulen, zorg je voor het in gang zetten van afspraken en uitkomsten, en bewaak je hiervan de voortgang.

Je organiseert binnen de afdeling bijeenkomsten en vergaderingen. Je verricht verdere voorkomende (financiële) administratieve werkzaamheden, bij de afdeling communicatie lopen deze uiteen van reservering ruimtes, digitaliseren, archiveren, en bestellingen uitzetten tot het bewaken en beheren van de budgetten voor een aantal communicatie (deel)projecten

Wij zoeken

 • Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau en relevante ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent accuraat, nieuwsgierig en spant je actief in om resultaten te behalen.
 • Je werkt graag zelfstandig en je kunt goed omgaan met piekbelasting
 • Je bent dienstverlenend ingesteld. Dit betekent in je werk : je hebt aandacht voor de kwaliteit van de dienstverlening en een klantgerichte houding, je kunt omgaan met gedreven professionals, je kunt hoofd en bijzaken onderscheiden.
 • Je bent in staat om het juiste gebruik van taal aan te voelen zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse taal en je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Je bent gewend samen te werken met meerdere partijen, intern en extern, vanuit je ondersteunende rol.
 • Je weet je weg te vinden in een omgeving waarin je te maken hebt met complexe processen en vraagstukken, waarbij sprake kan zijn van tegengestelde belangen.
 • De HvA

  De HvA is de hogeschool van, voor en mét Amsterdam en de grootste hbo-instelling van Nederland, met ruim 4.000 medewerkers en ongeveer 45.

  000 studenten. De stad en omringende regio zijn voor ons een rijke leeromgeving; een inspirerend laboratorium’ waar studenten, docenten, lectoren en externe partners samenwerken aan één missie : creating tomorrow.

  De Hogeschool van Amsterdam wil een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Als werkgever geloven we dat, hoe inclusiever we zijn, des te beter we kunnen presteren als kennisinstelling van en voor de stad.

  We streven er daarom naar om de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Amsterdam rijk is, weerspiegeld te zien in het personeelsbestand van onze hogeschool

  De afdeling

  De afdeling Communicatie draagt bij aan de positionering van de HvA en geeft het instellingsbrede communicatiebeleid vorm en inhoud.

  De afdeling verzorgt in- en externe communicatie; persvoorlichting en woordvoering, studiekeuzecommunicatie, online media, evenementorganisatie, media-inkoop en beleidsadvisering en -monitoring.

  Op de afdeling werken rond 30 mensen. Collega’s ervaren het als een fijne, open en betrokken groep mensen.

  Wat we bieden

  Wij bieden een uitdagende tijdelijke functie tot 1 mei dit jaar. De functie valt in schaal zeven en loopt tot maximaal € 2995 bruto per maand op basis van een volledige aanstelling.

  De functie is te vervullen voor 36 uur in de week!

  Interesse? Reageer snel!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier