Projectmanager Ontwikkeling
continu
Wognum, NL
2 dagen geleden

Projectmanager Ontwikkeling

Klantgericht, initiatiefrijk en creatief? Passen deze eigenschappen helemaal bij jou, dan hebben wij een mooie functie als projectmanager ontwikkeling voor je.

Als projectmanager ben jij bij deze klant verantwoordelijk voor het gehele ontwikkeltraject van verschillende projecten.

Je coördineert en geeft leiding van verwerving tot met de oplevering van de bouwprojecten.

Als projectmanager ben je eindverantwoordelijk voor de totstandkoming en verkoop van onze projecten. Hierbij houd je rekening met financiële, kwalitatieve en planningsuitgangspunten om een zo optimaal product te kunnen leveren aan onze klanten.

Je doet marktonderzoek en houd de marktontwikkelingen scherp in de gaten. Hierdoor heb je een uitstekend gevoel voor de wensen van onze klanten en ben je in staat de klant te verrassen en onze woningen constant te optimaliseren.

Je beweegt makkelijk tussen verschillende opdrachtgevers en bent klantgericht en nieuwsgierig. Je houdt ervan om nieuwe kennis te integreren in je werk.

Nieuwe ontwikkelingen onderzoek je graag en het opleiden van nieuw talent geeft je energie.

 • Afgerond Diploma WO / HBO-Bouwkunde en afgeronde opleiding projectontwikkeling
 • Ervaring met LEAN-BIM
 • Klanttevredenheid is je sterkste drijfveer
 • Je kunt goed plannen en organiseren
 • Proactieve werkhouding
 • Flexibel en probleemoplossend vermogen
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Stressbestendig
 • Resultaatgericht
 • UTA CAO

  Een chte Westfriezen aannemer in hart en nieren. Nuchter, daadkrachtig en trots. In 1937 startte opa zijn eigen bouwbedrijf.

  Door hard te werken wist hij een basis te leggen. Vervolgens groeide het bedrijf onder leiding van zijn 'zoon' en sinds 2003 geeft 'kleinzoon' als algemeen directeur richting aan het huidige bedrijf : een modern familiebedrijf.

  De nieuwe werkelijkheid is een feit en deze aannemer ziet kansen voor alle partijen. Om af te stappen van de traditionele bouw zetten zij zich neer als een frisse en veelzijdige onderneming.

  Met mensen die zich verdiepen in de laatste ontwikkelingen en innovaties om uw woon- of werkplek meerwaarde te geven. Die samen met u om tafel gaan om uw ideeën te vertalen in concrete gebouwen.

  En met mensen die het leuk vinden om nieuwe kennis en trends te integreren in hun werk, voor uw gemak en uw toekomst. Zij ontwikkelen en bouwen waar zij ook zelf in zouden willen wonen of werken.

  Dat maakt hen enthousiast en ambitieus : zij nemen geen genoegen met minder.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier