Juniorbaan Begeleider B gericht op Ontwikkeling! 28 uur
Abrona
Utrecht, NL
11 dagen geleden

Leren door te doen!

Creëer je toekomst terwijl je werkt binnen de zorg! Abrona biedt kandidaten met een afgeronde zorg-opleiding de mogelijkheid om veel en diverse ervaring op te doen als Begeleider B.

Je gaat maximaal 2 jaar als Begeleider B binnen de GLZ aan de slag en wordt flexibel ingezet op alle GLZ-locaties in de provincie Utrecht.

Hierdoor krijg je met alle facetten van zorg, begeleiding en ondersteuning te maken, doe je ervaring op en kun je je talenten ontdekken en ontwikkelen.

Je werkt vooral op de woonlocaties, maar af en toe ook op een dagbestedingslocatie. Hierdoor kun je doorgroeien naar de functie en kun je op termijn, als er een vacature is, solliciteren op de locatie die het beste aansluit bij jouw interesse en capaciteiten.

Met een proces ondersteuner maak je afspraken over je ontwikkeltraject gedurende deze periode. Je hebt regelmatig begeleidingsgesprekken, interne scholing en intervisie.

Op de locaties ondersteun je de cliënten in hun dagelijks leven. De ondersteuningsvragen zijn divers : de ene cliënt vraagt je te helpen bij zijn / haar persoonlijke verzorging, de ander heeft jouw ondersteuning bijvoorbeeld nodig bij het vinden van contacten in de buurt.

Je werkzaamheden komen voort uit het persoonlijk ondersteuningsplan en de individuele werkplannen van cliënten. Je draagt zorg voor een goed werkklimaat waarin de samenwerking, afstemming en communicatie met collega's belangrijk is.

Je hebt een professionele houding in contacten met ouders en het netwerk van de cliënten.

Voor deze juniorbaan is een afgeronde beroepsopleiding in de zorg op niveau 3 vereist (bv. mmz) . We hebben echter een sterke voorkeur voor kandidaten met (minimaal) niveau 4, zodat je sneller de mogelijkheid hebt om door te groeien naar bv.

de functie van Persoonlijk Ondersteuner. Je bent leergierig, nieuwsgierig en enthousiast. Je hebt in ieder geval stage ervaring opgedaan in de Gehandicaptenzorg en mogelijk ook al enige werkervaring.

We verwachten van je dat je flexibel ingezet kunt worden op al onze GLZ-locaties en dat je bereid bent om alle diensten te draaien (dag-

avond-, slaap- en weekenddiensten). Het is een pre als je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe je aan de door ons gevraagde criteria? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en in je motivatie toe te lichten waarom wij jou deze kans moeten bieden!

Bij indiensttreding is het kunnen overhandigen van een geldige VOG vereist.

Je krijgt een contract voor de duur van maximaal 2 jaar voor 28 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.

Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving in de zorg mét toekomstperspectief. Het salaris is conform de cao Gehandicaptenzorg.

Voor Begeleider B is dat FWG 35 met een bruto maandsalaris van maximaal € 2.675,-. Abrona kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het abonnement op en

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier