Adviseur Waterbeheer
Sweco AB
Alkmaar, Arnhem, De Bilt, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Zwolle, NL
13 uur geleden

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Water werken we met circa 60 professionals aan spraakmakende projecten in binnen- en buitenland op gebied van Waterbeheer, Waterveiligheid en Afvalwaterketen.

We combineren daarbij lokale kennis met internationale expertise. Onze ambitie is om bij de top te horen in de kennisvelden, te innoveren en innovaties en wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar haalbare adviezen en realiseerbare projecten ten behoeve van een veilige en prettige leefomgeving voor iedereen.

Voor onze afdeling zoeken wij een aantal Adviseurs Water. Heb jij de ervaring en het vakmanschap die daarvoor nodig zijn?

Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je ondernemend richting klanten? Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je.’

Hoofd afdeling Water

Als Adviseur Waterbeheer ben je een spil binnen onze afdeling. Je wilt voorop lopen in je vakgebied. Je kent de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van (hydrologische) modellen als SOBEK, 3Di, Infoworks, Tygron.

Gispakketten als QGIS of ArcGIS kennen geen geheimen voor je en bij voorkeur heb je kennis van programmeren. Je bent de specialist op het gebied van water binnen integrale projecten.

Je implementeert nieuwe methoden en technieken en initieert en begeleidt onderzoek op het gebied van hydrologie ten dienste van kennisontwikkeling en innovatie.

Naast de inhoudelijk bijdrage aan projecten vind je het leuk om vanuit je netwerk mooie projecten uit de markt te halen.

Wij bieden een uitdagende functie binnen de groeiende afdeling Water. Je bent zelfstandig, ondernemend, innovatief en klantgericht.

Je staat veel in contact met je klant en bouwt op die manier snel een (intern en extern) netwerk op. Dit gebruik je om kennis en kunde te halen en te brengen, waardoor je de afdeling naar een nog hoger niveau tilt.

De afdeling Water zit door heel Nederland verspreid. Wij zoeken adviseurs voor de locaties Groningen, Zwolle, Alkmaar, Rotterdam, De Bilt, Arnhem en Eindhoven.

Wij zoeken

Wij zoeken een hydroloog met 3 7 jaar relevante ervaring, initiatief en overtuigingskracht, vakmanschap en ondernemersmentaliteit.

 • Je hebt een HBO of WO-opleiding afgerond op het gebied van Hydrologie, Watermanagement of Civiele Techniek;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan, bij voorkeur bij een advies- of ingenieursbureau of bij een waterschap;
 • je bent communicatief vaardig, ondernemend, klantgericht, toont veel initiatief en weet jezelf en ons op een overtuigende manier te presenteren;
 • Je bent commercieel gedreven en krijgt energie van het pro- actief benaderen van de markt waarbij je werk genereert voor jezelf en je collega’s;
 • Je bent ambitieus en bereid flink te investeren in je toekomst, waarbij je het leuk vindt om zowel inhoudelijk als procesmatig bezig te zijn.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier