DTP Art-pro Operator
Trivium Packaging
Hoogeveen, Drenthe
3 dagen geleden

Trivium Packaging is een wereldleider in metalen verpakkingen. Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter onze successen.

Door hun expertise, talent en focus op continue verbetering in alles wat ze doen, zorgen zij ervoor dat we uitstekende resultaten kunnen behalen.

Trivium is marktleider op het gebied van innovatie, kwaliteit en service met een focus op recyclebare verpakkingen voor verschillende marktsegmenten zoals voeding, industrie en persoonlijke verzorging.

Trivium heeft meer dan 60 locaties in 22 landen, circa 8000 medewerkers, van wie ongeveer 1400 in Nederland, en een jaarlijkse omzet van ongeveer $ 2,7 miljard.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland.

Voor onze Printshop, afdeling Studio in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een

DTP / Art-pro -operator

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het redigeren en passend maken van digitaal aangeleverde grafische ontwerpen voor blikverpakkingen.

Dit doe je met het softwareprogramma Art-Pro dat geschikt is voor de verpakkingsindustrie. De opdracht is om deze bestanden te bewerken zodat ze voldoen aan specifieke eisen zoals beschreven in onze klantspecificaties.

De orderinstructies worden gegeven door ordermanagers, die in contact staan met onze klanten om met jouw expertise tot een door de klant gewenst resultaat te komen.

De kwaliteitseisen zijn hoog en daarom is controle op basis van checklists een belangrijk aspect. Met behulp van geautomatiseerde workflows worden gegevens naar interne afdelingen zoals proofing of CTP-afdeling gestuurd voor het maken van drukplaten voor de locatie Hoogeveen.

Ook sta je in contact met collega-studio's en drukkerijen in andere Europese landen.

Je werkzaamheden zijn

 • Volledige invoercontrole uitvoeren op digitaal aangeleverde bestanden, van klanten over de hele wereld.
 • Veelvuldig overleggen met de Ordermanager over instructies en andere vraagstukken m.b.t. de uitvoering en het geven van technisch-inhoudelijk advies.
 • Werken met het Art-pro programma om ontwerpen digitaal op te maken volgens instructies voor blikverpakkingen.
 • Digitale effecten toevoegen zoals wit-druk, spotvernis of extra steunkleuren maken.
 • Je werkt nauwkeurig en controleert je eigen werk, je bent samen met jouw collega's op de afdeling DTP binnen Studio verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van de opdrachten.
 • Voorbereiden van digitale bestanden voor derden voor het maken van drukplaten of kleurmodellen.
 • P ro-actief bijdragen aan de professionalisering van de workflow binnen Studio.
 • Nauw samenwerken met buitenlandse collega's en leveranciers.
 • Wie wij zoeken

  Wij zoeken jou als je een opleiding tot DTP-er hebt gevolgd en kennis van en ervaring hebt met het Adobe pakket : Indesign / Illustrator / Photoshop.

  Kennis van Art-pro is een pré. Daarnaast beschik je over goede sociale en communicatieve kwaliteiten en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken.

  Voor deze functie is beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift noodzakelijk. Duitse taal is een pré.

  Wat wij bieden

  Trivium Packaging is een professionele internationale organisatie met een informele werksfeer. Samenwerking, betrouwbaarheid en de wil om te excelleren zijn onze kernwaarden.

  Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en alle mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

  Als DTP-operator / Art-pro-operator val je onder de Studiomanager en werk je in dagdienst. Op deze functie is de CAO Grafimedia van toepassing.

  Geinteresseerd?

  Voel je je aangesproken en voldoe je aan de functie-eisen? Dan zien wij uw reactie graag zo spoedig mogelijk via onze website tegemoet.

  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lars Mouret, Studiomanager, telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06-21614647 of lars.

  mouret triviumpackaging.com.

  Breng je ware ik naar het werk

  Om onze doelen te bereiken hebben we collega's nodig op alle niveaus die op elke manier divers zijn. Daarom zijn we een gelijke kansen-werkgever.

  Alle gekwalificeerde sollicitanten komen in aanmerking zonder acht te slaan op ras, religie, huidskleur, leeftijd, geslacht, land van herkomst, seksuele voorkeur, genderidentiteit, handicaps of beschermde veteranenstatus.

  Onze klanten hebben een groot aantal achtergronden, en dat geldt ook voor ons personeel en het is voor ons van essentieel belang dat al onze mensen beschikken over wat ze nodig hebben om op hun best te presteren en helemaal zichzelf kunnen zijn op het werk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier