Productiemedewerker
TopVacaturebank.nl
Winschoten, NL
7 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Een baan waarbij jij over al jouw gewerkte uren een mooie toeslag verdient? Wil je daarnaast ook ervaring opdoen en daarbij kennis opdoen in de assemblage van verschillende soorten glas voor onder andere autolampen en operatielampen?

 

Bij Qsil in Winschoten zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s voor in de 5 ploegen.

Wat wij van jou vragen :

Kwaliteit staat bij Qsil hoog in het vaandel. Het is daarom van belang dat je nauwkeurig en veilig werkt. Je spreekt en leest goed Nederlands zodat je instructies en aanwijzingen direct en correct kunt uitvoeren.

Door de lichamelijke belasting, repeterende werkzaamheden, moet je fysiek in orde zijn. Tevens moet je onder tijdsdruk kunnen werken.

Daarnaast verwachten wij een pro-actieve houding richting de werkzaamheden.

Werken bij Qsil :

Qsil BV Winschoten is een glasfabriek voor Quarts & Special glas waar 130 vaste medewerkers werken. Qsil heeft een modern, hoogwaardig productieapparaat opgebouwd.

Hiermee kan een grote verscheidenheid aan glassoorten gesmolten, vormgegeven en getrokken worden.

Er worden verschillende halffabricaten (technische glazen) gemaakt in verschillende glassoorten ten behoeve van o.a. verlichtingsdoeleinden.

Met je collega’s ben je verantwoordelijk voor :

 • het inpakken van gereed product;
 • het verrichten van kwaliteitsmetingen.
 • Om de inhoud van je werkzaamheden goed te begrijpen volg je een inwerktraject van 6 diensten ofwel 1 hele cyclus. Tijdens deze periode maak je kennis met de bedrijfscultuur en de Qsil collega’s.

   

  Bij Qsil wordt gewerkt in de 5 ploegen.

  Afhankelijk van de drukte en je flexibele inzet ga je 4 tot 6 dagen per week aan de slag. Werktijden zijn; 2 ochtenden 07.

  00 15.00 uur 2 middagen 15.00 23.00 uur 2 nachten 23.00 07.00 uur.

  In verband met de werktijden is het van belang dat je over eigen vervoer beschikt of in de buurt woont. Tevens moet je minimaal 18 jaar zijn in verband met het werken met machines.

  Is dit jouw vacature? Solliciteer dan nu!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier