Scala Software Engineer
Ordina
Utrecht Area, Netherlands, Netherlands
6 dagen geleden
source : Linkedin

Voor de business unit Codestar zijn wij op zoek naar een Junior Functional Programmer.

Waarom Codestar?

Wij creëren de nieuwe wereld van fast en streaming data, met schaalbare en reactive apps, die bedoeld zijn om in te inspelen op complexe uitdagingen.

Dit doen wij door te programmeren. Met ons hart en hoofd. Door kennis te delen, elkaar te blijven challengen en samen te innoveren.

Continuous learning, samenwerken en een passie voor de code staan bij ons centraal. Zo maken wij het verschil. Dit alles binnen een hechte groep collega’s met een gezellige, informele sfeer.

Wij zijn het #1-bedrijf voor Full Stack Fast & Streaming Data oplossingen in Nederland. Wij zijn Codestar!

Dit ben jij

Een gepassioneerde developer, een liefhebber van code en technologie. Als professional, als persoon. In alles. Wat voor type zien wij dan voor ons?

Je wilt tot de beste in jouw vakgebied behoren, altijd het beste uit jezelf halen en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet.

Door jouw leergierige karakter ben je constant op zoek naar nieuwe kennis of het opzetten van nieuwe initiatieven. Naar manieren om te blijven ontwikkelen.

Dat doe je niet alleen voor jezelf, maar ook omdat je het leuk vindt om dit met collega’s te delen. Om er samen beter van te worden.

Je bent in staat om mensen goed uit te leggen waar je precies mee bezig bent en waarom je juist voor deze aanpak hebt gekozen.

Je bent goed, maar beseft ook dat je geen machine bent. Je bent daarom niet bang om fouten te maken. Dat mag. Ook dan blijf je positief en oplossingsgericht.

Resultaat en kwaliteit gaan bij jou altijd hand in hand. Verder verwachten wij :

 • HBO- / WO-denkniveau.
 • Enige ervaring met Functional Programming.
 • Basis kennis van Java en / of Scala.
 • Dit bieden wij

 • Functional programming als core business.
 • Werken met de beste hard,- en software. Wat ons betreft de MacBook Pro.
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd. Omdat we serieus zijn over het investeren in onze mensen.
 • Een werkomgeving met veel leuke, maar bovenal goede developers om je heen.
 • Veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatieven. Graag zelfs.
 • Een sterke focus op kennisdeling, innovatie en continuous learning. Denk hierbij aan b.v. het bijwonen van, of spreken op, (inter)nationale topconferenties, codecamps met gerenommeerde trainers en goede opleidingsmogelijkheden.
 • Collegialiteit : Naast het werken op klantlocaties, maken we elke vrijdag ook tijd voor elkaar. Campus Friday. Om kennis en nieuwe ideeën te delen, elkaar te helpen, en omdat het gewoon gezellig is.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier