Senior Consultant Energie
Unica
Hoevelaken
5 dagen geleden

Jouw uitdaging

als Senior Consultant Energie

Als Senior Consultant Energie ga je als projectmanager onze klanten, vaak directeuren en facilitaire managers, helpen met complexe integrale vraagstukken rondom de verduurzaming van gebouwen, terreinen en installaties, het verbruik, de inkoop en opwekking van energie.

Daarnaast komen ook thema’s als wetgeving, certificering en zelfs mobiliteit aan de orde.

Veel klanten zoeken een partner die het brede landschap van de energietransitie en verduurzaming overziet en hen hierbij verder helpt.

In de rol van accountmanager haal je zelfstandig opdrachten binnen en buiten ons netwerk.

Vragen zoals Hoe krijg ik mijn gebouw in 2030 energieneutraal? , Moeten we nu investeren in zonnepanelen of een warmtepomp?

of Hoe kom ik van het gas af? weet je steeds weer met een maatwerk aanpak overtuigend te beantwoorden. Jouw advies is doorslaggevend en je helpt onze klanten bij de uitvoering daarvan.

Het beleid is vaak al bepaald maar je helpt de klant bij de vraag Hoe ga ik dit allemaal doen?

In deze uitdagende rol ben jij naast regisseur ook de vraagbaak voor je directe collega’s van Hellemans Consultancy. Je helpt bij het structuur aanbrengen in proposities en diensten en adviseert, deels ook op technisch gebied, over de inzet van o.

a. zonnepanelen, warmtenetten en laadpalen. Ook de collega’s van Unica kunnen een beroep doen op jouw integrale kennis op het vlak van de energietransitie.

Kortom : een uitdagende consultancy-baan op het gebied van energie en duurzaamheid waarbij je alle ruimte krijgt om jezelf en anderen verder te ontwikkelen.

Jouw team

Bij Hellemans Consultancy, onderdeel van Unica, werk je in een open, informele omgeving aan innovatieve energie gerelateerde dienstverlening.

Binnen ons team (35 mensen) maken wij de energietransitie waar. Wij zijn gespecialiseerd in energievraagstukken, energiemanagement en energie inkoop.

Dit laatste doen wij voor bijna 12% van de zakelijke markt. Onze dienstverlening doen we in zowel de profit als de non-profit sector.

We zijn innovatief en spelen snel in op nieuwe technologische mogelijkheden waarbij we samenwerken met partners die net zo gedreven zijn als wij.

Ons advies is onafhankelijk en transparant. Dit biedt opdrachtgevers duurzame, toekomstgerichte oplossingen voor met name de segmenten Zorg, Overheid, Onderwijs en Industrie.

Wat biedt Hellemans Consultancy jou?

Hellemans Consultancy biedt je een afwisselende baan waar je autonoom werkt met eigen verantwoordelijkheden. Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening.

In deze rol heb je de kans om op termijn de koers van Hellemans Consultancy mede te bepalen en lid te worden van het management team.

Daarnaast kun je rekenen op :

 • Een goed salaris;
 • Een leaseauto;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Bonusregeling;
 • Financiële bijdrage in poliskosten van je aanvullende zorgverzekering.
 • Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Als Senior Consultant Energie ben je een ervaren netwerker, in staat om eigen opdrachten binnen te halen, en een stevige gesprekspartner.

  Je acteert pro actief op management, directie- en bestuursniveau en bouwt relaties verder uit. Je bent technisch breed onderlegt en hebt een passie voor duurzaamheid en energie.

  Daarnaast vragen we :

 • Een afgeronde hbo-opleiding in een liefst technische richting
 • Brede kennis van de technische aspecten van de energietransitie
 • Ruime ervaring met het beantwoorden van complexe vraagstukken rondom : de verduurzaming van gebouwen, terreinen en installaties het verbruiken en opwekken van energie
 • Ruime ervaring als consultant of projectmanager op het gebied van energie en duurzaamheid
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier