recovery verpleegkundige
Noordwest Ziekenhuisgroep
Alkmaar, NL
5 dagen geleden

Ben jij een verpleegkundige die graag wil werken in een dynamische en complexe omgeving? Lees dan verder. Noordwest Ziekenhuisgroep zoekt voor onze OK organisatie, locatie Alkmaar, een nieuwe collega in de functie van recovery verpleegkundige.

Wat ga je doen als recovery verpleegkundige?

In deze veelzijdige functie draag je zorg voor de operatiepatiënt in de pre en postoperatieve fase. Taken die hierbij horen zijn onder meer het bewaken, stabiliseren, begeleiden, observeren, verplegen, en verzorgen van de operatiepatiënten.

Maar ook verslaglegging en het assisteren bij medisch technisch handelingen.

Je verleent binnen de wettelijke kaders en ethische normen specialistische verpleegkundige zorg aan patiënten die net geopereerd zijn of die daar direct op voorbereid worden.

In deze functie begeleid je ook leerlingen en stagiaires. Je staat borg voor het verlenen van kwalitatief goede zorg, in samenwerking met collega’s uit de eigen discipline, anesthesiologen en overige disciplines.

Je houdt hierbij rekening met de afdeling- en instellingsvisie, de werkruimte en de middelen. Tevens ben je in staat om prioriteiten te stellen bij verandering in de toestand van de patiënt, zonder dat de zorg en bewaking van de andere patiënten daar onder te lijden heeft.

Wat vragen wij van jou?

 • een afgerond diploma A-verpleegkundige of hbo-v
 • een afgeronde passende vervolgopleiding; high care recovery
 • je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied
 • je draagt graag kennis over aan jouw collega’s
 • je kunt alle diensten werken volgens het rooster
 • In de rol van recovery verpleegkundige heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om altijd de beste zorg te leveren.

  Je bent een enthousiaste teamplayer die krachtig en innovatief handelt. In je werk ben je secuur en kwaliteitsgericht. Als persoon ben je integer en je hebt inlevingsvermogen.

  Ook ben je flexibel in de omgang en kun je goed omgaan met veranderingen. Eigen initiatief tot kwaliteitsverbetering wordt zeer gestimuleerd.

  Wat stellen wij daar tegenover?

 • een zelfstandige functie van 36 uur per week binnen een professioneel team
 • een geweldig ontwikkelingsklimaat met alle ruimte om congressen, workshops en opleidingen te volgen en je mooiste ambities waar te maken
 • een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max. € 3490,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, FWG 50)
 • een vaste aanstelling, met een proeftijd van 2 maanden
 • een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering, een fietsenplan en bedrijfsfitness
 • Waar ga je werken?

  Het team van de recovery bestaat uit ca. 40 gemotiveerde en ambitieuze medewerkers. Het is een dynamische afdeling waar veel ruimte is voor eigen initiatief, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

  Goede patiëntenzorg staat voorop en er wordt continu gewerkt aan het verbeteren van werkprocessen die gericht zijn op uitstekende zorgverlening.

  De recovery valt onder de zorgeenheid OK en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van zorg die geleverd wordt en de betrokkenheid bij de patiënt en collega’s.

  Het patiënten aanbod is heel divers van laag complex tot hoog complex en er is een groot acuut aanbod. Het team bestaat uit gespecialiseerde verpleegkundigen die zich verantwoordelijk voelen voor hun werk.

  Over Noordwest

  Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen.

  Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers, 650 vrijwilligers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland.

  Noordwest, als je nóg beter wilt worden dan je al bent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier