Opleiding operator
Luba Uitzendbureau
Katwijk
1 dag geleden

Over de functie

Voor jouw toekomstige werkgever zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leerling die het vak van operator wil leren. Je gaat aan de slag in een bedrijf dat brandstoftanks produceert.

Na een inwerkperiode begin je als productiemedewerker en naarmate de opleiding volgt ga jij steeds meer aan de slag als machine operator.

Je leert in een periode van één jaar de werking van de machines en de achterliggende gedachte. Ook is het van belang dat je aan het einde van de opleiding weet hoe je het productieproces precies moet draaien.

Per september 2019 start de opleiding. Je werkt vijf dagen in de week waarvan je één dag naar school gaat. Per week ben je ongeveer één uur in je eigen tijd bezig met huiswerk.

De lesdag is verplicht en er wordt rekening gehouden met de schoolvakantie van Midden Nederland. Het is een klein clubje met mede-

leerlingen hou rekening dat je met 8 tot 12 leerlingen in een klas zit.

De les locatie wordt bij de deelnemende bedrijven georganiseerd.

Bij dit bedrijf kom je aan de lijn te werken met 8 tot 10 collega's. Samen zorgen jullie ervoor dat de productie kan blijven draaien.

Het bedrijf werkt in een 3 ploegendienst, zondagavond start de nachtdienst. In de nachtdienst werk je met ongeveer 40 mannen.

De ploegen zien er als volgt uit :

Nacht : 23.00 tot 07 : 00 uur

Ochtend : 07.00 tot 15 : 00 uur

Avond : 15.00 tot 23.00 uur

De opleiding duurt 1 jaar, na het behalen van je examen ontvang je een officiële mbo diploma op niveau 2.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van aluminium brandstoftanks, hydrauliek tanks en gereedschapskisten voor de commerciële voertuigen markt.

Dit bedrijf hanteert korte lijnen en is een sociaal bedrijf waar de voertaal Nederlands is. Er zijn lange dienstverbanden en worden zo nu een dan activiteiten georganiseerd voor de personeelsleden die daar behoefte aan hebben.

Wat wij vragen

 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.
 • Je hebt affiniteit met techniek bijvoorbeeld door te sleutelen aan je auto of brommer. Je woont binnen een straal van 20 km vanaf Katwijk.
 • Je bent minimaal één jaar beschikbaar / flexibel inzetbaar en in het bezit van eigen vervoer (brommer, fiets en / of auto).
 • Je bent in het bezit van een diploma lbo, vbo, vmbo basis- of kaderberoepsgerichte leerweg, vmbo theoretische leerweg, mavo , mavo-
 • vbo of vmbo gemengde leerweg. OF een diploma entreeopleiding / basisberoepsopleiding (mbo niveau 2).

  OF een bewijs dat u de eerste 3 leerjaren van de havo of het vwo goed heeft doorlopen. OF u heeft een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.

  Wat wij bieden

 • Een fulltime salaris van €2343,- bruto per maand exclusief ploegentoeslag.
 • Ploegentoeslag bedraagt 118,10%.
 • Overwerk op zaterdag is 150%.
 • Het is mogelijk om per direct te starten bij het bedrijf, in september start je in de operator klas. Het is goed om te weten dat er in week 30, 31, 32 een sluiting is in verband met vakantie.
 • Lees meer

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier