Schoonmaak medewerker in de ochtend bij Ceva Logistics in Born
Gom
Born, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Als schoonmaker kom je overal. Met een doek in de hand en een lach op je gezicht ben je niet alleen het visitekaartje van Gom, jij krijgt ook een exclusief kijkje achter de schermen.

Jij gaat waar niet iedereen komt. Dankzij jouw werkzaamheden kunnen andere werkzaamheden uitvoeren in een ongewoon schone ruimte!

Bij CEVA Logistics zoeken wij per 4 januari 2021 een schoonmaak medewerk(st)er die van maandag t / m vrijdag in de ochtend beschikbaar is voor 1,5 uur per dag.

Tijden zijn in overleg met de leidinggevende in te plannen. Hierdoor is de baan erg goed te combineren met schoolgaande kinderen!

Bij Gom ben je méér dan een schoonmaker : jij kent je weg in en om het gebouw en bent een aanspreekpunt voor bezoekers. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega’s en een informele werksfeer.

Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij :

 • een goed salaris. Wil je hier meer informatie over? Neem gerust contact op met de recruiter!
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!
 • Wie je bent

 • Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
 • een goede beheersing van de Nederlandse / Engelse taal in woord en geschrift;
 • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
 • een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (dit is een pré)
 • beschikbaar per 4 januari 2021.
 • Jouw werkomgeving bij

  Het team waarin je komt te werken is cultureel divers en de gezelligheid is van verre te zien. Niet alles gaat over werk en zo ontstaat er een hecht team binnen de organisatie.

  Jij weet je goed aan te passen naar de behoeften van verschillende mensen met verschillende achtergronden. En geloof ons, hetzelfde doen zij voor jou!

  Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Born? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier