Stage Assistent Beleggingsadvies ABN AMRO MeesPierson
ABN AMRO Bank
Zeist, Utrecht, Nederland
4 dagen geleden

In het kort

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Ondersteun de Beleggingsadviseurs van ABN AMRO MeesPierson bij alles wat ze doen : daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jij helpt onze Beleggingsadviseurs bij verschillende werkzaamheden, zodat zij zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden.

Je verzamelt beleggingsinformatie over de klant, bewaakt de voortgang en rapportages en coördineert acties binnen de afdeling.

Verder :

 • Beheer je de klantportefeuille
 • Ondersteun je in de klantcontactplanning
 • Bereid je de klantgesprekken voor
 • Ondersteun je in de opvolging hiervan
 • Zie je hoe de beleggingsportefeuille wordt beheerd
 • Krijg je te zien hoe er analyses en adviezen gemaakt worden
 • Handel je de vragen, klachten en transacties af
 • Schuif je aan bij de weekstart
 • Wie zijn wij?

  Klanten zijn onze zuurstof. Alleen het beste is goed genoeg voor hen. Alles wat we doen, doen we voor onze klanten en met hun belang in ons achterhoofd.

  We werken continu aan onze deskundigheid en durven risico’s zorgvuldig in te schatten. In een team van specialisten en professionals bieden wij jou de mogelijkheid om kennis te maken met de financiële wereld en het adviseren van vermogende klanten.

  Wie ben jij?

  Jij bent degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen! Je bent nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig. Je bent niet bang om proactief en hard te werken.

  Daarnaast ben je nieuwgierig en wil je werkervaring op doen in de financiële en commerciële dienstverlening. Je beschikt over minimaal HBO / WO opleidingsniveau en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

  Be a columbus! Heb jij lef en ben jij nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant?

  Jouw mening vinden wij belangrijk!

  Wat bieden wij?

  Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving.

  Een mooie stage, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.

  Uiteraard onder een uitstekende begeleiding.

  Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent.

  Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen.

  Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk.

  CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke, maar ook informele evenementen. Naast al deze voordelen bieden wij jou natuurlijk een aantrekkelijke stagevergoeding.

  Are you in?

  Met geweldige mensen krijg je een geweldige werkomgeving. We vragen van jou om het beste uit jezelf te halen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier