(aankomend) Projectleider
Van Amelsvoort Kassenbouw
Raamsdonk, Noord Brabant, NL
5 dagen geleden

Ons team bestaat uit flexibele, ervaren en gemotiveerde collega’s die het belang van onze klanten voorop stellen. Als (aankomend) projectleider ben je verantwoordelijk voor de volledige projectbegeleiding.

Vanaf de projectvoorbereiding tot de oplevering ben je het aanspreekpunt van de klant en bewaak je de projectplanning. Tevens onderhoudt je het contact met je bouwpersoneel, onderaannemers en betrokken externe partijen.

Je krijgt meerdere projecten onder je hoede die veelal tegelijk lopen, waarbij je elke situatie overziet (helikopterview).

Profielschets

Voor deze functie zoeken we een organisatietalent met HBO werk- en denkniveau op het gebied van (werktuig)bouwkunde of vergelijkbaar.

Bij voorkeur heb je meerdere jaren ervaring als projectleider in de bouw of kassenbouw. Je legt snel verbanden, communicatief sterk, oplossingsgericht en je kijkt altijd meerdere stappen vooruit.

Je hebt ervaring met AutoCAD en een zelfstandige werkhouding met verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

We bieden je een afwisselende, verantwoordelijke functie in een groeiend bedrijf, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Bij de functie hoort een goed salaris conform UTA-cao en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier