Industrieel spuiter / painter
Olympia
VENLO, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een Nederlandse onderneming welke actief is in het ontwerpen en produceren van technologisch hoogwaardige industriële kapitaalgoederen voor onder meer mijnbouw en energiewinning.

Onze opdrachtgever is marktleider met een focus die onze landsgrenzen ver overstijgt.

Elke dag worden er innovaties bedacht én gemaakt door de beste teams.

Op de afdeling Verfspuiterij (Painting), onderdeel van de assemblagehal in de fabriek in Venlo, worden pomp onderdelen gestoomd / gereinigd, afgeplakt en gespoten.

Het bedrijf is gevestigd op het industrieterrein in Blerick (Venlo) en goed bereikbaar met de auto, dus ook kandidaten uit bijvoorbeeld regio Roermond of Venray worden uitgenodigd om te reageren.

Ze hebben een eigen parkeerterrein.

Je komt te werken binnen een hecht team waar de voertaal Nederlands is.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Venlo zijn wij op zoek naar iemand die als full time industrieel spuiter / painter aan de slag wil.

Je gaat werken op de afdeling Verfspuiterij (Painting) waar pomponderdelen worden gestoomd en of gereinigd, afgeplakt en gespoten.

De werkzaamheden kenmerken zich door een grote verscheidenheid aan pomponderdelen en toebehoren (zowel groot als klein).

Je werk wordt dus wel afwisselend.

Je maakt als spuiter hierbij gebruik van diverse reinigings- en ontvettingsmiddelen. Door de diversiteit in onderdelen die je hanteert zal je zowel met de hand als met hogedrukspuiten en stoomreinigers aan de slag gaan.

Het gaat soms om zeer zware producten waardoor je intern een opleiding krijgt om te werken met een kraan.

Verder zorg je voor de voorbereidingen van het spuiten door middel van het afplakken / afdoppen van specifieke plaatsen / onderdelen dat daar geen verf komt en doet dit d.

m.v. afplaktape, papier, kunststof dopjes e.d. en verwijderd deze weer nadat het onderdeel is afgewerkt.

Je maakt alle lakken spuitklaar en brengt één of meerdere lagen aan op verschillende onderdelen.

Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit op de aangebrachte coating laag en voert daar waar nodig correcties uit.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een middelbare school diploma
 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring (bv. als autospuiter, scooters spuiten oid.)
 • Je bent bereid om in ploegendienst te werken
 • Bij voorkeur heb je ervaring met air mix spuiten (niet noodzakelijk)
 • Heb je een hijscertificaat of ben je bereid deze te behalen
 • Het is fysiek een zware job, bukken en tillen komt voor;
 • De procedure is als volgt :

  Wanneer je solliciteert en wanneer wij mogelijkheden zien nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op onze vestiging.

  Hier vertellen we je graag alles over de functie en kijken we of er van beide kanten een match is.

  Vervolgens brengen we je profiel onder de aandacht bij onze klant en zorgen we dat je op sollicitatiegesprek mag. Wij helpen je bij de voorbereiding en zorgen dat je een goed beeld krijgt van de werkzaamheden en de omgeving.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het betreft een fulltime baan (vaste baan voor langere tijd) waarin je in twee ploegen gaat werken. Je ontvangt een salaris van €14,08 bruto per uur + een ploegentoeslag van 116,70%.

  De werktijden zijn van 06 : 00 - 14 : 30 uur en van 14 : 30 - 23 : 00 uur.

  Interesse? Solliciteer dan direct via de solliciteer button. Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen.

  Op voorhand vragen of meer informatie? Bel naar 077 - 351 29 99 en vraag naar Beau van Heeswijk

  Wanneer je gaat werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie-uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen.

  Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt.

  Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier