.NET C# (web) engineer, C# .NET, GIT, ASP.NET MVC, .NET Core, Azure en SCRUM, Rotterdam
Blaak Selectie for .NET
Rotterdam, Nederland
11 uur geleden

Voor een grote organisatie in Rotterdam zijn we op zoek naar iemand met ruime ervaring in het ontwikkelen van applicaties in .

NET C#. Het gaat hier om een organisatie met een maatschappelijke impact. Hun systemen zijn gericht op een groot aantal klanten waarbij het belangrijk is dat de applicaties helder, toegankelijk en up-to-date zijn.

Als .NET C# developer werk je aan uiteenlopende (web) applicaties, APIs en het interne framework. Dit doe je binnen een SCRUM team waarbij je aan zowel de back-end als front-end werkt en meedenkt binnen het hele proces.

Het team bestaat uit meerdere .NET C# ontwikkelaars variërend van medior tot senior niveau. Er is dus veel kennis en ervaring aanwezig.

Werkzaamheden bestaan uit het maken van technische ontwerpen van user stories vanuit de business en het ontwikkelen van functionaliteiten in verschillende applicaties.

De uitdaging hierbij ligt met name in de combinatie van een complex landschap (veel business logica) en het constant zoeken naar manieren om de bestaande functionaliteit toekomstbestendig aan te passen binnen de beschikbare tijd.

Hierbij speelt kwaliteit een belangrijk rol. Niet alleen krijgen ontwikkelaars tijd beschikbaar voor het wegwerken van technical dept maar ook werken ze met code reviews en doen ze actief aan kennisdeling binnen het team.

Daarnaast hebben ze dedicated testers per scrumteam die de functionaliteit op kwaliteit toetsen. Ook is het maken van unit tests verplicht en een standaard in hun werkwijze.

Er wordt onder meer gebruik gemaakt van : C#, TFS, GIT, MVC, Azure, Web API, Entity Framework, SCRUM, Unit testing en SOLID.

De werkomgeving zelf bestaat uit een mooi recentelijk gerenoveerd kantoorpand waar een energieke, gezellige en professionele sfeer hangt.

Voor deze organisatie zoeken we iemand met :

 • ervaring met C# .NET
 • bij voorkeur kennis van MVC ASP.NET, WPF, Javascript, SQL
 • 32 tot 40 uur beschikbaar
 • Wat bieden ze? Salaris dat afhankelijk is van ervaring maar houd rekening met een bandbreedte van tussen de €3.000,- en €4.

  500,- bruto per maand (plus een behoorlijke bonus die kan oplopen tot 3 maandsalarissen) een solide en professioneel bedrijf met een positieve maatschappelijk bijdrage.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier