Chauffeur/belader
Van Kaathoven
Roermond
5 dagen geleden

Chauffeur / belader

Ben jij een chauffeur en een belader in hart en nieren en vind je het leuk om te werken in de afvalbranche? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Van Kaathoven is op zoek naar chauffeurs-beladers met een C(E) rijbewijs voor de huisvuilinzameling in de gemeenten Roermond.

In deze functie ben je deels als chauffeur werkzaam, maar wissel je ook regelmatig af met je collega en verricht je werkzaamheden als belader.

Je hebt nauw contact met de planning, meldt eventuele problemen onderweg, signaleert zaken die verbetert kunnen worden en zorgt bovenal voor het efficiënt en veilig uitvoeren van de dienstverlening.

Wij bieden

Een fulltime functie met dagdiensten zodat je ’s avonds nog alle tijd hebt voor bijvoorbeeld familie of hobby’s. Je gaat werken bij een groeiend, onverschrokken bedrijf en komt terecht in een jong en informeel team binnen een professionele onderneming waar je de ruimte krijgt je verder te ontwikkelen.

Daarnaast mag je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden :

 • Salaris conform Cao Beroepsgoederenvervoer;
 • Minimaal 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Korting op je sportabonnement;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Collectieve ziektekostenverzekering.
 • Wij vragen

  We zoeken chauffeur-beladers die het visitekaartje van Van Kaathoven zijn. Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar en beschikt over een flexibele instelling.

  Je woont in de buurt van Roermond en hebt eigen vervoer om op onze locatie te komen. Vanwege de veiligheid is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

  Van Kaathoven

  Van Kaathoven, met vestigingen in Brabant en Limburg, is onderdeel van Ortessa Groep B.V., een groep van vijf ondernemende afvalbedrijven.

  Samen met veyzle, Lammertyn.net, Rondo en Valor Compostering beheerst Van Kaathoven alle schakels van afvalbeheer, -inzameling en -verwerking en bewijzen ze dagelijks de kracht van slimme partnering.

  Met ieder een eigen specialisme op het gebied van afval, maar met één duidelijke gezamenlijke missie : open zijn over afval.

  Openheid is dé sleutel om op grote schaal oplossingen te realiseren voor de almaar groeiende afvalberg. Met een realistische, pragmatische en resultaatgerichte blik helpt Van Kaathoven opdrachtgevers (financieel) verantwoord met afvaluitdagingen om te gaan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier