Medewerker zagerij
Erick Personeelsdiensten
Albergen, NL
3 dagen geleden

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een marktleider op het gebied van sandwichpanelen, in Albergen zijn we per direct op zoek naar een Medewerker Zagerij!

Waar ga je aan de slag als Medewerker Zagerij?

Het bedrijf produceert al meer dan 40 jaar sandwichpanelen. Je gaat werken in een team dat oplossingen bedenkt, samenwerkt en een prachtig product produceert, en dit alles in een internationaal bedrijf met Twentse nuchterheid.

De producten die je maakt dragen bij aan vervoersoplossingen in de breedste zin van het woord. Bussen, transportvoertuigen en / of andere producten op maat, worden dagelijks ingezet voor het stad- en streekvervoer of transporteren gekoelde of diepgevroren producten die je dagelijks nodig hebt.

Wat ga je doen als Medewerker Zagerij?

Als Medewerker Zagerij bestaan jouw taken uit het tijdig en correct zagen van de geproduceerde panelen. Je controleert en bereidt de te bewerken panelen voor om ze vervolgens te optimaliseren met de nabewerkingsmachines.

Je controleert het eindproduct op kwaliteit en zorgt dat de panelen op de juiste plek in het magazijn opgeborgen worden voor transport.

Wat bieden wij de Medewerker Zagerij?

 • een bovengemiddeld salaris
 • een nuchtere en Twentse werksfeer
 • gratis PBM's
 • reiskostenvergoeding
 • bemiddeling naar een vaste baan
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier