rioolstoringsmonteur - omgeving Ruurlo
Janssen Interim Services
Ruurlo, Netherlands
5 dagen geleden

Voor een klant van Janssen Interim Services hebben wij een vacature voor rioolstoringsmonteur.

Functietaken

 • Je bent een monteur die alle werkzaamheden met betrekking tot riolering en dakgoten kan verrichten. Je bent een enthousiaste teamplayer die graag zijn werkzaamheden in de buitenlucht verricht.
 • Ook heb je kennis van de nieuwste technieken die hierbij van toepassing zijn. Je gaat samen met een collega of alleen aan de slag met diverse projecten door Nederland.

  Vereisten

 • Je beschikt over een mbo denk- en werkniveau. Verder ben je enthousiast en heb je een flexibele instelling. Ervaring in de bouw en installatietechniek is een pré.
 • Daarnaast is het geen probleem om zelfstandig of in een team te werken. Je denkt in oplossingen, en bent bereid is om flexibele uren te werken.

  Het bezit van een rijbewijs is een must. VCA is een pré, maar er zijn mogelijkheden om deze bij ons te halen.

  Aanbod

 • Wij bieden een baan aan bij een bedrijf, waarbij je kunt werken met een innovatief product. Verder zijn er uitstekende doorgroeimogelijkheden.
 • Het is een fulltime dienstverband met een goed salaris. Heb jij interesse? Neem dan contact op met een van onze

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier