Technisch medewerker Ziggo Zakelijk
Randstad
ZWOLLE, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Vind je het leuk om bij klanten op bezoek te gaan en om verbeteringen door te voeren op gebied van televisie? Ben jij een handig en spontaan persoon die makkelijk contact legt met mensen?

Reis je graag het land door met een leuk team? Lees dan verder!

Hoe gaat jouw dag eruit zien :

Je gaat met een team leuke collega's door het hele land op bezoek bij klanten van Ziggo om technische handelingen uit te voeren.

Dit kunnen zowel bedrijven, instanties, zorginstellingen, overheden of particulieren zijn. De klanten weten dat je komt want er is van te voren een afspraak gemaakt.

Per klant voeren jullie de service werkzaamheden op het gebied van televisie uit. Dit door simpelweg enkele aanpassingen door te voeren.

Hier wordt jij uiteraard op ingewerkt zodat je dit kunt. Ervaring hoef je niet te hebben want tijdens het opleidingsprogramme leer je alles over de werkzaamheden.

Onze opleidingscoaches nemen je vanaf dag 1 mee in de praktijk. Uiteindelijk ga je instromen in de Academy van het bedrijf, waar we jouw vaardigheden verder zullen aanscherpen.

Je kunt hierdoor de klanten dan ook goed te woord staan en uitleg geven over de doorgevoerde aanpassingen. Daar waar nodig vertel je nog meer over het project.

Je wordt niet afgerekend op de aantallen die je draait, je probeert enkel zoveel mogelijk mensen zo goed mogelijk te adviseren en te helpen.

Per dag rijdt je heen en weer. Er zijn zowel fulltime als parttime functies. De reiskosten maar ook de reistijd wordt vergoed.

Ben je 21 jaar of ouder dan bedraagt het salaris 11,00 per uur. Na het behalen van de opleiding in de eerste paar maanden zal je salaris weer verhoogd worden! Ben je jonger dan 21?

Bel dan even om te vragen waar het salaris dan op uitkomt

Wat vragen wij :

 • Jouw werkdagen liggen tussen de maandag t / m vrijdag. Werktijden : tussen 10 : 00 - 18 : 00 uur (excl. reistijd terug naar kantoor of huis).
 • Reiskosten en reistijd wordt vergoed. Zo kun je dus mooi wat uren draaien per dag.

 • Per periode wordt er in een bepaalde regio in Nederland gewerkt. Mocht de reistijd naar de locatie langer zijn dat 2 uur word er een hotel overnachting voor je geboekt.
 • Je kunt vanuit je huis binnen een half uur op het hoofkantoor in Zwolle zijn
 • Je bent handig en hebt technisch inzicht.
 • Rijbewijs is verplicht
 • Spreekt deze vacature je aan? Laat het mij dan weten, ik kan je er nog veel meer over vertellen!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier