Aan de slag als Grafisch Vormgever (Website Developer) bij een online bedrijf in Eindhoven
YoungCapital
Eindhoven, NL
20 uur geleden
source : Officevacatures

Jouw tijdelijke baan

Je gaat tijdelijk aan de slag bij een bedrijf dat online trainingen aanbiedt aan grote bedrijven met meer dan 400 werknemers.

Deze online trainingen moeten overgezet worden naar een ander systeem. Veel van deze trainingen worden automatisch overgezet naar het andere systeem, maar bepaalde inhoud moeten handmatig worden overgezet.

Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan foto's, stukken tekst maar ook de inrichting die verspringt.

Jij hebt aantoonbare ervaring met grafische werkzaamheden. Dit in bijvoorbeeld Photoshop, Illustrator, Indesign of andere vergelijkbare programma's.

Omdat je affiniteit hebt met grafische werkzaamheden en secuur werkt zul je de werkzaamheden bij onze opdrachtgever snel eigen maken.

Het team waarin je gaat werken

Natuurlijk word je in het begin goed begeleid bij de werkzaamheden die verricht moeten worden. Alles zal je snel duidelijk zijn, binnen de korte tijd kun je al zelfstandig aan het werk.

Je staat er niet alleen voor. Jouw team bestaat uit ongeveer 5 collega's. Er heerst een informele werksfeer en naast hard werken is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid!

Werkdagen en tijden

Je gaat bij voorkeur 40 uur per week aan de slag van maandag tot en met vrijdag. Het is ook mogelijk om parttime te werken in overleg.

De werktijden zijn tussen de 08 : 30 en 17 : 30 uur. Het kantoor van de opdrachtgever bevindt zich op een zeer leuke plek, het centrum van Eindhoven.

Dus ook zeer makkelijk bereikbaar!

De start van de werkzaamheden is per direct tot en met ongeveer juli / augustus.

Klinkt goed he?! Dit is de ideale baan om relevante werkervaring op te doen binnen het grafische vakgebied!

Functieeisen

 • Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau in de richting van Grafisch Design / ICT;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in Photoshop, Illustrator, Indesign o.i.d.
 • Je bent secuur, accuraat en werkt graag in een sociale omgeving;
 • Je bent bij voorkeur 40 uur beschikbaar vanaf begin mei tot medio juli / augustus;
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een tijdelijke fulltime (voorkeur) of parttime baan;
 • Een baan waar je relevante werkervaring op doet voor bijvoorbeeld naast je studie of andere werk;
 • Een goed bruto salaris van 11,53 euro per uur;
 • Werken in een gezellige, informele werksfeer met jonge collega's;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier