Banquet Sales Medewerker
Postillion Hotels
Utrecht Bunnik
5 dagen geleden

Banquet Sales Medewerker

Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik

Geniet jij net zo van een groot congres of evenement als onze gasten? Verplaats jij je graag in de schoenen van de gast en heb jij aan een half woord genoeg als onze opdrachtgevers hun wensen op tafel leggen?

Kan jij de vertaalslag maken tussen de vragen van de gast en dit in de operatie tot een geweldig event of congres omzetten? Dan zoeken wij jou!

Als Banquet Sales medewerker ben jij commercieel het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Best een verantwoordelijkheid.

Gelukkig kunnen we dat met een gerust hart aan jou overlaten. Je bent een energieke, representatieve medewerker die dol is op contact met boekers en gasten.

Je bespreekt de wensen van de gasten en vertaalt deze wensen in een concreet voorstel. Met je commerciële instelling kan jij als geen ander upsellen om de ervaring voor de gasten nóg optimaler te maken.

Je bent een echte organiser’ om het event tot in de puntjes uit te werken in de vorm van een offerte, deze stel je op en bel je na.

Is een offerte eenmaal omgezet in een boeking? Dan draag je de boeking over aan de afdelingen die er verder mee aan de slag gaan.

Onze slogan aandacht met impact past precies bij wie jij bent : iemand die het verschil kan maken door op het juiste moment de juiste vraag te stellen.

Aandacht met impact, ook voor jou :

 • Je krijgt een speciaal inwerkprogramma van ons. Zo leer je niet alleen je collega’s, maar ook de organisatie razendsnel kennen
 • Je krijgt van ons een opleidingsbudget
 • Je mag van ons voordelig sporten. Bij Postillion combineren we hard werken met ontspanning.
 • Je krijgt toegang tot de Postillion Medewerker app. In die app vind je alle informatie die je nodig hebt. Van het rooster tot je loonstrook.
 • En je kan er challenges aangaan met je collega’s. Op de sportschool bijvoorbeeld, waar je bij ons dus flinke korting op krijgt.

  Dit is wie je bent :

 • Je bent representatief en niet verlegen. Je houdt ervan om met mensen te praten en bent aan de telefoon net zo vlot als in het echt.
 • Je hebt MBO / HBO werk- en denkniveau, ervaring in een soortgelijke functie en het liefst ervaring met MICE en F&B.
 • Je communiceert netjes en duidelijk : intern en extern.
 • Je houdt van plannen en bent daar ook goed in.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands. Beheers je nog een andere taal? Dan is dat helemaal mooi.
 • Je houdt ervan om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen.
 • Je bent een snelle en creatieve denker.
 • Je bent 32- 40 uur beschikbaar
 • Postillion Hotel & Convention Centre Utrecht Bunnik

  Een ideale locatie voor wie niet kan kiezen tussen natuur en cultuur. De stad Utrecht ligt vlakbij, net als de Utrechtse heuvelrug.

  Deze locatie wordt veel gebruikt voor meetings, congressen en beurzen. Gasten zijn enthousiast over de gratis parkeerplekken en de flexibel in te delen zalen.

  Er zijn maar liefst 31 zalen beschikbaar. De grootste zaal heeft een capaciteit van wel 1200 personen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier