BSO-medewerkers
PIT kinderopvang & onderwijs
Zwijndrecht, NL
2 dagen geleden

Beweeg jij mee met onze kinderen?

Wij zoeken medewerkers voor de buitenschoolse opvang van diverse locaties

Wie zijn wij?

PIT kinderopvang & onderwijs heeft ruim 500 medewerkers en 18 kindcentra in Alblasserdam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk.

PIT vindt dat kinderen hebben. Daarom krijgen zij op de kindcentra van PIT met spelen, spelend leren, leren en lerend spelen in elke levensfase op hun eigen niveau wat zij nodig hebben om hun toekomstdromen waar te kunnen maken.

De pedagogisch medewerkers en leerkrachten van PIT werken hieraan als één team vanuit één missie en visie en één pedagogische en educatieve aanpak van 0 tot 13 jaar.

Met een en activiteiten die zijn afgestemd op de behoeften van de kinderen zorgen zij voor de beste ontwikkelkansen voor ieder kind, van baby tot puber.

Het motto : Doen waarin je gelooft’

Op diverse locaties bieden wij buitenschoolse opvang (bso) aan kinderen van 4 tot 13 jaar. Voor en na onderwijstijd. Elke dag staan er uitdagende activiteiten op het programma op het gebied van sport, spel, kunst en techniek.

De kinderen mogen hieraan meedoen, maar even niets doen, mag ook.

Op dit moment zijn er specifieke vacatures bij drie kindcentra :

Christelijk kindcentrum Het Akkoord is het eerste beweegkindcentrum in Zwijndrecht. Met uitdagende beweeg- en ontwikkelactiviteiten zorgen de pedagogisch medewerkers en leerkrachten als één team voor de beste ontwikkelkansen voor ieder kind.

Het motto : Spelend en lerend groeien’. Het Akkoord vindt het belangrijk dat kinderen zich gehoord, begrepen en geliefd voelen.

De buitenschoolse opvang van Het Akkoord biedt extra uitdaging aan pedagogisch medewerkers. Het zijn gevarieerde groepen waaraan ook kinderen uit het speciaal onderwijs deelnemen.

Christelijk kindcentrum De Schalm staat in de oude kern van Alblasserdam en is opgericht in 1868. Het is gevestigd in een monumentaal pand en biedt een peuterspeelgroep, onderwijs en buitenschoolse opvang aan circa 260 kinderen.

Het motto : Samen met het kind’. Bij De Schalm werkt een gemotiveerd team pedagogisch medewerkers en leerkrachten. De Schalm hecht veel waarde aan samen met het kind werken aan de ontwikkeling en werkt ook nauw samen met de ouders en andere betrokkenen.

Persoonlijke aandacht, veiligheid en geborgenheid staan voorop.

Christelijk kindcentrum De Tweestroom in Hendrik-Ido-Ambacht biedt een peuterspeelgroep, verlengde peuteropvang, basisonderwijs en buitenschoolse opvang.

Een enthousiast team werkt samen vanuit één team met één pedagogische en educatieve visie aan een doorgaande ontwikkellijn van peuter tot puber.

Kernwoorden zijn : openheid, veiligheid, respect, partnerschap en structuur en het allerbelangrijkste is een warme sfeer.

Het motto : Wij geloven in samen’. De Tweestroom laat kinderen zich verwonderen, want je een leven lang verwonderen, is een leven lang leren.

Ook op andere kindcentra hebben we regelmatig vacatures op de buitenschoolse opvang.

Wat verwachten we van jou?

Je vindt het een uitdaging om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen

Je neemt initiatieven en hebt creatieve ideeën op het gebied van onder andere sport en spel en een gezonde leefstijl

Je bent een teamspeler

Je hebt aandacht voor kinderen en hun unieke talenten

Je biedt veiligheid en geborgenheid aan kinderen

Je hebt minimaal een GPM-3 diploma, je bent afgestudeerd aan het CIOS of volgt nog een relevante opleiding. Kijk voor meer informatie op :

Je onderschrijft de

Wat kun je van ons verwachten?

Een arbeidsovereenkomst met een vast aantal uren (salaris conform cao kinderopvang)

Een prettige, open werksfeer en leuke collega’s van zowel kinderopvang als onderwijs

Volop mogelijkheden voor ontwikkeling, onder andere via ons eigen . en hebben ontwikkelrecht

Een baan bij een van de met een geïntegreerde aanpak van kinderopvang en onderwijs

Een innovatieve werkgever die openstaat voor vernieuwingen en bezig is met de toekomst waarin gratis kinderopvang en een rijke ontwikkeldag een belangrijke rol gaan spelen

Volop ruimte voor nieuwe initiatieven

Spreekt bovenstaande je aan?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jouw talenten

En kunnen wij niet wachten om kennis te maken met JOU

Bel of mail ons!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier