Projectmanager Havenontwikkeling
Witteveen+Bos
Deventer, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Wil jij samen met ons spraakmakende havenprojecten acquireren en managen? Wij zijn op zoek naar ervaren projectmanagers op het gebied van havenontwikkeling.

In deze functie verwerf en begeleid je haven masterplan projecten en haalbaarheidstudies. Daarnaast ben je met jouw ervaring in staat om deze projecten in de ontwerpfase te leiden.

Het portfolio bestaat uit een gezonde mix tussen masterplan studies voor havens en scheepvaartwegen, het ontwerpen van havenconstructies en sluiscomplexen en het geven van baggeradviezen.

Op het gebied van havens zijn wij sterk in alle typen terminals en zien wij de wereld als ons speelveld. Zo ontwerpen wij de hypermoderne container terminal van APMT op Maasvlakte 2, ontwerpen wij de nieuwe haven van Taman in Rusland en Filyos in Turkije en adviseren wij private partijen ten behoeve van een marine supply base in Angola en ten behoeve van concessies in Vietnam en Indonesië.

Ook grote sluiscomplexen zoals de Djerdap sluizen in Servië en de Volkeraksluizen pakken wij aan. De functie van projectmanager Havenontwikkeling maakt deel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Havens en scheepvaartwegen.

Deze PMC is nationaal en internationaal actief op het gebied van masterplanning, logistieke analyses, strategische studies en havenconstructies.

Wij willen onze klanten graag bedienen vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoeringsbegeleiding. Onze projecten bestaan ondermeer uit haalbaarheidsstudies, het ontwerpen van geheel nieuwe havens of uitbreidingen van bestaande havens.

De havenprojecten die wij verwerven zijn vaak spraakmakende projecten gezien de omvang, de specifieke ligging, (historische) omgeving of de positie in de logistieke keten.

 • Je standplaats is Rotterdam of Deventer. Wat wij vragen een afgeronde wo-opleiding civiele techniek en of maritieme techniek;
 • minimaal tien jaar werkervaring in de advisering van havenprojecten waarvan meer dan vijf jaar ervaring op het gebied van het managen van haven (masterplan) projecten;
 • de ambitie en capaciteit om winnende offertes te schrijven; uitstekend adviseur, goede commerciële vaardigheden; goede communicatieve vaardigheden en een collegiale werkhouding;
 • passende buitenland ervaring en beheersing engelse taal. Wat wij bieden een uitdagende functie in een dynamische organisatie;
 • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams; ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
 • een breed aanbod van in- en externe opleidingen; een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; de mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

  Wie wij zijn Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

  Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland.

  Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt.

  Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.

  De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers. Reageren? Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online.

  Voor inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. (Arno) Hofmeijer, groepsleider Haveninrichting en scheepvaartwegen, telefoon .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier