Projectleider
ALTEN
Capelle Aan Den Ijssel, Netherlands
4 dagen geleden

The function

For this position we require a Dutch speaking candidate

Onze engineers werken aan technisch complexe projecten. Het aantal projecten in het ALTEN Delivery Center neemt toe, en daardoor ook de vraag naar ALTEN projectleiders.

Daarom zijn wij op zoek naar mensen, met een passie voor techniek, die leiding kunnen geven aan een team van (bijvoorbeeld) : software engineers, architecten, UX’ers, mechatronici, data analisten, testers, etc.

De teamgrootte van projecten varieert van circa 3 tot circa 25 FTE.

Uiteraard stuur je op zaken als tijd, budget en scope.

Your profile

 • Afgeronde HBO / WO-opleiding (technische) informatica, elektrotechniek, wiskunde, natuurkunde of een andere technische opleidingsrichting
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een coördinerende rol in ontwikkeling van techniek / technische software
 • In staat om projectleden te motiveren en te coachen
 • In staat ALTEN te representeren bij de klant en haar (commerciële) belangen te behartigen
 • Pré : kennis van en ervaring met methoden zoals SCRUM, SAFE, Prince 2
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Personality

  Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en begrijpt wat het werk van jouw teamleden inhoudt. Je bent in staat (en vindt het leuk) om technisch mee te denken met teamleden en klanten, maar je behoudt te allen tijde het overzicht en je verdrinkt niet in details.

  Verder is het nodig dat je sterk in je schoenen staat, doelgericht bent en goede empathische vermogens hebt om belangen / mogelijkheden van klanten en je team steeds met elkaar in lijn te brengen en te houden.

  ALTEN offers

 • Technisch uitdagende projecten
 • Volop doorgroeimogelijkheden
 • Direct een vast dienstverband
 • Uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, zoals een lease-auto, premievrije pensioenvoorziening en uiteraard en een breed scala aan opleidingsmogelijkheden
 • Volop aandacht en ruimte voor ontplooiing op zowel technisch- als persoonlijk vlak
 • Een ambitieuze omgeving met collega’s die een passie voor techniek delen
 • Een internationale sfeer met veel contacten door heel Europa
 • ALTEN

  ALTEN voert via haar kantoren, projecten uit voor vooraanstaande technisch georiënteerde bedrijven door heel Nederland. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a / d IJssel of Apeldoorn.

  Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design, de implementatie van de software op een kwalitatief hoogstaand niveau.

  Qua ontwikkel-methodiek wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van Agile / Scrum. Binnen de R&D-omgevingen van de verschillende hightechindustrieën wordt er steeds meer gebruik gemaakt van hoogstaande softwareoplossingen.

  Het kwalificeren, ontwerpen en ontwikkelen van deze softwareoplossingen vraagt om een helder en abstract denkniveau en de capaciteiten dit te vertalen naar een praktische oplossing.

  De daadwerkelijke oplossingen kunnen in verschillende ontwikkelomgevingen gerealiseerd worden. Denk hierbij aan R&D voor de meest uiteenlopende toepassingen binnen bijvoorbeeld de medische, industriële of informatiesector.

  ALTEN heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren welke passen binnen de internationale strategie van de ALTEN Groep.

  Deze groei levert veel kansen op voor getalenteerde ingenieurs die nu kiezen voor een carrière bij ALTEN. Werken bij ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier