Projectleider nieuwe media met PHP ervaring
Place-ICT
Apeldoorn, NL
7 uur geleden

Uitbreiding

We zoeken een Projectleider nieuwe media met PHP ervaring. Onze relatie wil groeien. Doelstelling is het internet team binnen nu en 3 jaar uit te breiden naar 5 man.

Enerzijds door de groeiende behoefte bij haar klanten, maar zeker ook de wil nieuwe initiatieven te ontwikkelen, maken, dat men ruimte heeft voor een Projectleider nieuwe media met PHP ervaring.

Een Projectleider van het het type meewerkend voorman, die samen met twee collega’s de internetafdeling verder wil opzetten, kansen pakken en steeds nieuwe uitdagingen zoekt.

Dat betekent met beide voeten op de grond werken aan het onderhoud van sites, nieuwe websites ontwikkelen en e-marketing toepassen.

Uiteraard vanuit technische kennis, inzicht in processen en creativiteit. Een heel veelzijdige functie dus!

Om de functie van Projectleider nieuwe media met PHP ervaring goed uit te kunnen voeren zijn de volgende eisen van toepassing :

 • HBO niveau;
 • Kennis van PHP en de meest relevante software voor het bouwen van websites;
 • Helder kunnen formuleren in perfect Nederlands;
 • In samenwerking met de creatieve leiding van het bureau nieuwe diensten en producten kunnen ontwikkelen;
 • Verantwoording nemen voor de afdeling internet;
 • Interesse in nieuwe media zoals mobiele applicaties, social media, etc.
 • Onze relatie is een bureau voor communicatie en reclame.

  Voor internationale spelers en voor regionale bedrijven vullen zij op strategisch niveau de marketing en communicatiebehoefte in.

  Van persbericht tot relatiemagazine en van advertentiecampagne tot internetsite en E-mailmarketing zijn zij partner van hun opdrachtgevers.

  Dat doen ze al bijna 25 jaar met accenten op tekst, beeld en vorm, want in de vorm wordt de idee zichtbaar. En dat crossmediaal! Onze relatie wil voorloper zijn en de klant proactief adviseren, maar ook de zorg uit handen nemen voor de uitvoering.

  Dat kan door eigen mensen in te zetten op alle trajecten.

  Onze relatie biedt een dynamische energieke werkomgeving. Je werkt nou samen met je collega's om de wensen van de klant om te zetten naar perfecte tekst, beeld en geluid.

 • Projectleider / Software engineering / Programmeur / Ontwikkelaar / Software engineer / Webmaster;
 • Specialisme : PHP / Vormgeving / Design / Nieuwe media / Crossmedia / Content Management Systemen (CMS) / Search Engine Optimization (SEO) / Flash / Dreamweaver / (X)HTML / JavaScript;
 • Branchekennis in : Media / Marketing / Communicatie / E-mailmarketing / Reclame;
 • Regio : Overijssel / Gelderland / Utrecht / Brabant / Flevoland / Flevopolder / Apeldoorn / Deventer / Zutphen / Harderwijk / Utrecht / Amersfoort / Arnhem.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier