Begeleider 4 en 5 locatie Poortmolen afdeling Opname 2
Antes
Capelle aan den Ijssel
3 dagen geleden

Begeleider 4 en 5 locatie Poortmolen afdeling Opname 2 Door enorme toename van patiënten groeien wij hard. Daarom zoeken wij meerdere Begeleider 4 / 5 collega's voor onze locatie op Poortmolen te Capelle aan den Ijssel .

Wil je meebouwen aan het realiseren van de best mogelijke zorg voor onze patiënten? En heb jij een afgeronde zorgopleiding op minimaal MBO 4 of HBO niveau en heb jij altijd al in de psychiatrie willen werken?

Lees dan snel verder! Dit ga je doen Hoe ziet jouw rol eruit?

Je werkt graag in een dynamisch en multidisciplinair team, waarbij je samen met de behandelaren vorm en inhoud geeft aan de behandeling en je maakt je hard voor de best mogelijke zorg voor onze patiënten met acute en complexe psychiatrische problematiek.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit :

 • op individueel niveau persoonlijk begeleiden van patiënten met complexe casuïstieken, je draagt tevens zorg voor het therapeutisch klimaat en het bieden van structuur, om samen met de patiënt aan een prettig verblijf te werken, waarin herstel en het herwinnen van regie centraal staat;
 • je levert een bijdrage aan het opstellen van de verpleegkundige anamnese, het begeleidingsplan, signaleringsplan en de patiëntenbesprekingen;
 • onderhouden van in- en externe contacten, zowel met familieleden van de patiënt als met verwijzende instanties en ambulante behandelaars;
 • je bent (mede)verantwoordelijke van dienst op de afdeling en aan complexe begeleidingsmomenten (bijv. separaties);
 • je werkt in een dynamisch team waarin zelforganisatie een belangrijk onderdeel gaat worden in het dagelijks werk.
 • Dit ben jij Welke ervaring en expertise neem jij mee?

  Wij zijn op zoek naar een flexibele collega die een zelfstandige bijdrage kan leveren aan alle zorgaspecten rond onze patiënten en vertrouwen weet te wekken bij mensen in een heel kwetsbare positie. Daarnaast vragen wij :

 • een afgeronde opleiding MBO / HBO Verpleegkunde of HBO SPH;
 • BIG-geregistreerd indien verpleegkundige opleiding;
 • bereidheid om op onregelmatige tijden te werken;
 • kennis en ervaring in het begeleiden / behandelen van cliënten met complexe psychiatrische- en / of gedragsstoornissen.
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Wij bieden Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier