Hardware Engineer l EPLAN P8 l System Integrator - Gouda
Profield, Gouda
Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Engineer - Introductie Werken aan verschillende projecten binnen verschillende markten voor toonaangevende opdrachtgeverVeel ruimte voor persoonlijke ontwikkelingWerken in een gloednieuw pand Organisatie Deze innovatie system integrator automatiseert machines, productielijnen of hele fabrieken.

Voor de opdrachtgevers ontwikkelen zij besturingssoftware, mechatronische meesterwerkjes en integreren zij diverse softwarepakketten van PLC's en MES-systemen.

Dit doen zij al tientallen jaren in verschillende sectoren zoals bijvoorbeeld Food, maar ook binnen de olie & gas industrie.

Robotica, motion, besturingstechniek en software. Het zijn maar een paar van de vele onderwerpen waar zij elke dag mee bezig zijn.

Ze hebben dan ook alle disciplines in eigen huis, van Software Engineer tot panelenbouwer. Functie Als Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor het hele project.

Samen met je collega Hardware Engineers ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van het project. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals het calculeren, offreren en het engineeren van de projecten.

 • Dit doe je met zowel EPLAN als met het ERP-systeem.Bij onze opdrachtgever wacht je een uitdaging van een zelfstandige baan;
 • je stuurt monteurs, installateurs en technici aan. En tevens ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar klanten, leveranciers en eindgebruikers.

  Het mooie is dat je directe invloed hebt op het projectresultaat. Hiermee draag jij bij aan het gemeenschappelijke succes van het bedrijf.

  Functie-eisen Vind jij jezelf terug in onderstaande punten? Dan is de functie van Hardware Engineer zeker iets voor jou!Afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting van Elektrotechniek, mechatronica of industriële automatisering.

  Je bent flexibel, je kan zowel zelfstandig werken als in een teamJe beheerst de technische terminologieJe hebt ervaring met Eplan P8 (pré)Je vindt het leuk om met verschillende lagen binnen en buiten de organisatie te schakelenVoldoe jij niet aan alle functie-eisen maar ben je er wel van overtuigd dat jij het in je hebt?

  Neem dan contact op via onderstaande gegevens, dan kijken we naar de andere mogelijkheden. Aanbod Als je aan de slag gaat als Hardware Engineer kan je het volgende verwachten : Een informele werksfeer met flexibele werktijdenVan A-Z betrokken bij verschillende projectenJe hebt volop ruimte voor het bedenken en uitwerken van je eigen initiatievenJe maakt deel uit van een sterk gemotiveerd en kundig team, waarin ruimte is om elkaar te helpen groeienSalaris tussen de € 2.

  500,00 en € 4.500,00 afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaringRegelmatig leuke personeelsuitjes met het hele bedrijf Inlichtingen Denk jij dat de functie van Hardware Engineer echt wat voor jou is?

  Klik dan op 'Solliciteren'. Meer weten? Bel, mail of WhatsApp met Danny Moelker. Mobiel : 06 - E-mail : bij Profield : Software Engineer, PLC Engineer, Field Service Engineer, Mechanical Engineer, Automation Engineer, Hardware Engineer, Mechanical Engineer, Robot Programmeur, Project Engineer, Tekenaar, Werkvoorbereider, Constructeur, Inbedrijfsteller en Commissioning Engineer Sollicitatie Regio GoudaSystem Integrator40 uur2.

  500 - 4.500 euro34acda307fa4ba60aafe5191ec9a95da

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier