Mechanical Engineer R&D
Bast Techniek
Apeldoorn, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever ontwikkelt en installeert systemen ten behoeve van de productie van onze andere zonnecellen, zonnepanelen en chips.

Vanwege uitbreiding is de opdrachtgever op zoek naar een Mechanical Engineer om de afdeling Research & Development te versterken.

Functie

Als Mechanical Engineer ben je werkzaam op de afdeling R&D. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe en klantspecifieke machines of modules.

Als Mechanical Engineer voer je de volgende werkzaamheden uit :

 • Je maakt conceptontwerpen en tekeningen.
 • Je gaat High-Tech machines doorontwikkelen.
 • Je voert overleg met verschillende afdelingen
 • Je legt nieuwe ideeën en patenten vast.
 • Je bezoekt locaties waar de machines komen te staan.
 • Functie eisen

  Als Mechanical Engineer voldoe je aan de volgende eisen :

 • Een afgeronde HTS opleiding in een mechanische richting, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Luchtvaarttechniek, Autotechniek, Industrieel Product Ontwerp of vergelijkbaar;
 • Je bent praktisch ingesteld en hebt innovatieve ideeën ter verbetering van de machines;
 • Ervaring met 2D en 3D tekenprogramma's is een plus.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden geniet je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie waarbij je uitzicht hebt op vast dienstverband.

  Hiernaast zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen op verschillende vlakken en binnen de organisatie door te groeien.

  Bast Techniek

  Bast Techniek is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het detacheren van Hoger Technisch Personeel. Bast Techniek biedt banen met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf.

  Onze consultants gaan graag het gesprek met je aan over je carrièremogelijkheden en kijken daarbij verder dan alleen je CV.

  Op basis van jouw specifieke wensen, ambitie en persoonlijkheid gaan we samen op zoek naar de ideale match met een opdrachtgever.

  In het eerste jaar dat je via Bast Techniek werkt word je begeleid door een consultant om uiteindelijk succesvol overgenomen te worden door de opdrachtgever.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier