Constructeur | Projectleider (eventueel junior)
Q-Interim
Maastricht, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Jij bent de schakel tussen ontwerp en uitvoering. Tussen de eerste schets en de uiteindelijke realisering van een project ligt een belangrijk traject : het ontwerp en de uitwerking van een bouwconstructie.

Onze opdrachtgever verzorgt al meer dan 50 jaar het constructieve ontwerp en de uitwerking voor geavanceerde, maar ook conventionele draagconstructies van bouwwerken.

Dit wordt onder andere gedaan voor woongebouwen, kantoorgebouwen, universiteitsgebouwen, ziekenhuizen, theaters, winkelcentra en hotels.

De specialiste ligt in de innovatieve productontwikkeling van prefab-betonsystemen, gevelsystemen voor woningbouw, utiliteitsbouw en civiele werken.

De kernactiviteiten zijn advieswerkzaamheden, ontwerp en uitvoering, restauraties, renovaties, directievoering, bouwcontrole en ontwikkeling / innovatie.

Door grote ervaring met verschillende constructiematerialen en uitvoeringsmethoden zijn zij in staat om al in een vroeg stadium een duurzame constructievorm te adviseren, die naadloos aansluit bij de wensen van de klant.

De uitwerking vindt plaats met behulp van de alle modernste reken- en tekentechnieken.

Het kantoor telt 14 medewerker en wordt gekenmerkt door een hecht team. In het team zit veel actuele kennis en gedegen ervaring.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een afgeronde bouwkundige opleiding op HBO+ of universitaire niveau, bij voorkeur met enige ervaring. Maar er is ook plaats voor afgestudeerden.

Je begint als BIM modelleur of constructeur en vanuit hier stroom je door naar een andere functie zoals adviseur of projectleider.

Je hebt daarnaast een proactieve en klantgerichte instelling, pragmatische aanpak, bent leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.

Je beschikt daarbij over goede communicatieve vaardigheden, bent accuraat en kunt goed onder werkdruk functioneren.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige functie met veel afwisseling en uitdaging. Je komt terecht in een platte, flexibele en slagvaardige organisatie.

Er hangt een informele werksfeer, met veel ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing. Onze opdrachtgever investeert in haar medewerker met gerichte opleidingsmogelijkheden.

Uiteraard bieden wij een passende beloning met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Denk jij het team met jouw inzet, kennis en ervaring te kunnen versterken?

Druk dan op de sollicitatiebutton!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier