Senior adviseur landelijk gebied (Holten)
Aveco de Bondt - Holten (Hoofdkantoor)
Holten
4 dagen geleden

Onze functie

Ben jij die senior adviseur met een goed netwerk die samen met ons team Landelijk Gebied het werkgebied van Aveco de Bondt wil uitbreiden?

Heb je een integrale blik, een commerciële instelling en ben je in staat om te werken als de verbindende schakel tussen verschillende partijen in dynamische (gebieds- of planvormings)processen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken 2 ambitieuze senior adviseurs landelijk gebied voor de vestigingen Eindhoven en Holten.

Ons team bestaat uit enthousiaste collega’s met verschillende achtergronden qua opleiding en werkervaring. Wij werken aan integrale gebiedsprocessen waarbij maatschappelijke opgaven, zoals Natura 2000, wateroverlast, droogteproblematiek, biodiversiteit, de agrarische transitie en energietransitie centraal staan.

Wij zoeken 2 senior adviseurs met een goed netwerk in Zuid- of Oost-Nederland, die samen met onze adviseurs Landelijk Gebied het werkgebied verder willen uitbreiden.

In Oost-Nederland hebben we al een uitgebreid netwerk aan opdrachtgevers met mooie en dynamische projecten. Hier zoeken we een extra senior adviseur die verantwoordelijk is en adviseert op de grote en complexere gebiedsprocessen.

En die zijn of haar kennis en netwerk in het landelijk gebied met zich meebrengt. Voor het zuiden van Nederland zoeken we een senior adviseur die met zijn of haar kennis en netwerk ons werkgebied daar uitbouwt en meer projecten vanuit die regio naar zich toe trekt.

Samen bouwen aan een mooie toekomst!

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding in de richting van (bijvoorbeeld) bestuurskunde, ruimtelijke ordening, agrarisch, ecologie of land- en watermanagement.
 • Of relevante ervaring die past bij de functie.

 • Je hebt affiniteit met de agrarische sector en een integrale blik.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met complexe gebiedsprocessen en planvorming in het landelijk gebied.
 • Je hebt een goed netwerk in het landelijk gebied en bent commercieel ingesteld.
 • Je bent in staat om opdrachten binnen te halen en te bouwen aan een groter netwerk van opdrachtgevers.
 • Je bent in staat zelfstandig (grote, complexe) projecten uit te voeren en hierover verantwoording af te leggen.
 • Je bent een teamplayer en in staat om een projectteam aan te sturen.
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent ambitieus en ziet het als een uitdaging om samen met je collega’s te werken aan een toekomstbestendig landelijk gebied en groot werkgebied.
 • Ons aanbod

  Wij bieden een zelfstandige, uitdagende fulltime functie aan. Parttime werken is bespreekbaar. Je wordt onderdeel van het team Landelijk Gebied, waarin je nauw samenwerkt met vakkundige en gezellige collega’s!

  Binnen de functie is er volop ruimte voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden met de mogelijkheid om thuis te werken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier