Dakdekker gezocht voor de regio Rotterdam
Regiodienst
Rotterdam, Netherlands
17 dagen geleden

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers in de dakbedekking zijn wij op zoek een ervaren dakdekker! Ben jij op zoek naar een uitdaging en wil je voor de lange termijn aan de slag?

Wellicht is dit iets voor jou!

Organisatie

Het bedrijf is allround binnen de dakbedekking. Ze zijn niet alleen werkzaam in de nieuwbouw, maar ook binnen het onderhoud en servicewerkzaamheden.

Dit doen ze binnen de utiliteit, te denken aan overheidsinstellingen, bedrijfspanden, ziekenhuizen, maar ook bij particulieren.

Naast de dakbedekking doen ze ook aan isolatiewerkzaamheden en valbeveiliging. Het bedrijf heeft drie vestigingen en de klussen blijven toe nemen.

Vanwege deze uitbreiding zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s.

Functie

Je zult in een koppel samen werken met de voorman. Hij is ervaren op het gebied van branden, kunststof, valbeveiliging en isolatie.

Als zijn collega zul je bij verschillende projecten aan de slag gaan. Ervaring op het dag is een vereiste, je hoeft niet met alle soorten materialen gewerkt te hebben zolang je open staat om het te leren! Er zijn meerdere projecten in de regio Rotterdam dus blij hoed functioneren kun je zo lang blijven als je wilt!

Van jou wordt verwacht :

 • Ervaring op het gebied van dakbedekking;
 • Een rijbewijs en eigen vervoer;
 • Je bent in bezit van VCA.
 • Aanbod

  Als jij aan de slag gaat bij dit bedrijf wordt jou een afwisselende en uitdagende baan geboden waarin jij je kunt ontwikkelen.

  Naast een salaris conform cao worden jou 24 vakantiedagen en 20 ATV dagen geboden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier