Sales Consultant
YACHT
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Yacht is dé organisatie van en voor professionals. Binnen Engineering weet je precies wat er speelt bij (potentiële) opdrachtgevers.

Je verdiept je in opdrachtgevers en weet vanuit je vakmanschap de juiste snaar te raken. Hierdoor weet je op het juiste moment (potentiële) opdrachtgevers te benaderen en de beste opdrachten binnen te halen voor onze professionals.

Daarnaast zorg je voor goed werkgeverschap van de professionals die via Yacht aan het werk zijn.

De omgeving

Als Sales Consultant bij Yacht ben je werkzaam in het vakgebied Engineering (constructie en infrastructuur). Denk bijvoorbeeld aan Bouw, Civiele Techniek en Ruimtelijke Ontwikkeling.

Jouw toekomstige klanten zijn voornamelijk lokale overheden, waar je professionals bemiddelt met expertise en ervaring binnen het fysieke domein bij gemeenten.

Dit zijn bijvoorbeeld rollen als Projectleider Civiele Techniek, Beleidsmedewerker Duurzaamheid en RO, Adviseur Vastgoed en Projectmanager Gebiedsontwikkeling.

Je komt te werken in een team van sales consultants en recruitment consultants. Een hecht en divers team, waarvan een deel werkzaam is vanuit Rotterdam en een ander deel vanuit Eindhoven.

Samen zijn zij verantwoordelijk voor de regio Zuid-Nederland (Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland, Noord-Brabant, Gelderland en Limburg).

Voor deze functie specifiek is de standplaats Rotterdam. Belangrijk is dus dat dit makkelijk te bereiken is voor jou. Je werkt samen met een prettige manager,.

Caroline neemt ruim 19 jaar ervaring mee binnen Yacht, op haar kan je bouwen.

De uitdaging

Sales en netwerken, dat is waar jij energie van krijgt. Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons klantenportfolio en gaat je dus vooral richten op new business bij lokale overheden.

Naast het stukje new business signaleer en analyseer jij ontwikkelingen en trends bij (potentiële) opdrachtgever en vertaal jij deze naar passende oplossingen.

Als je een nieuwe opdracht binnenhaalt zorg jij voor een naadloze samenwerking met de recruitment consult en zorg je voor de begeleiding van de professional gedurende de uitvoering van de opdracht.

Binnen Engineering ontwikkel jij je tot vakspecialist. Je weet wat er speelt bij opdrachtgever en acteert binnen korte tijd als gelijkwaardig gesprekspartner.

Je vind het leuk om actief te zijn binnen verschillende netwerken en expertisegroepen. Daarmee bouw jij immers actief aan je relatienetwerk.

Samen met jouw professionals, klanten en collega’s bouw je aan een community, één eco-systeem!!

Wie ben jij?

Vanzelfsprekend heb je een afgeronde HBO of WO opleiding en relevante werkervaring binnen de detacheringsbranche. Affiniteit met de publieke sector dan wel het fysieke domein is daarbij vereist, ervaring een pré.

Als netwerker pur sang ben je in staat om de verbinding te leggen tussen (potentiële) opdrachtgevers en professionals. Vanuit je sterke persoonlijkheid ben je een professionele gesprekspartner met een flinke dosis mensenkennis en een klantgerichte instelling.

Je weet hoe je een specifieke markt succesvol bewerkt, bent communicatief sterk en beschikt over sterke advies- en presentatievaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Als nummer één hr dienstverlener in Nederland bieden we jou een ideale werkomgeving aan waarin jij samen met betrokken en gemotiveerde collega’s dagelijks aan de slag gaat.

Er zijn volop carrièremogelijkheden voor persoonlijke groei en een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland.

Ook is de stap naar een internationale carrière snel gemaakt. Als koploper in de wereld van werk stel je voor een groot deel je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen binnen een ruim Benefit-budget. Kort samengevat :

Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland

Een marktconform bruto maandsalaris tussen de €2500 en €4500, afgestemd op jouw ervaring.

25 vakantiedagen en 8,5 % vakantietoeslag

Laptop en goede mobiliteitsregeling

Een ruim Benefit-budget waar je zelf kan kiezen tussen vrije tijd, geld of overige doelen zoals de aanschaf mobiele telefoon, fiets of sparen voor een sabbatical.

Interessante bonusregeling waar jezelf invloed op hebt.

Pas jij bij Yacht?

Ben jij de beste in je vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen.

Verstuur je sollicitatie via onderstaande solliciteer button. Neem voor meer vragen contact op met Talent acquisitions Specialist Nicoline via of via 0610738368.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je ook contact opnemen met de manager Caroline Verkade.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier