Inkoper
Lytz
Groningen Netherlands
1 dag geleden

Als inkoper rapporteer je aan de Financieel Directeur. Je bent verantwoordelijk voor een pakket van ca. Mio Euro, het opstellen van inkoopplannen en je bent het aanspreekpunt voor de leveranciers.

Je bent in staat om de juiste leveranciers te selecteren. Uiteraard zorg je voor goede prijsafspraken en de daarbij behorende contracten.

Tevens zorg je voor een juiste klachtenafhandeling. Daarnaast ben je de spil in het kostenoptimalisatieproces. Je fungeert als vraagbaak voor sales als het gaat om marktinfo, ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid (recycling, bio-based, fysiek te scheiden materialen) , alternatieve grondstoffen en volgt deze ontwikkelingen bij leveranciers op de voet.

Enkele werkzaamhedenInkoop van goederenGoederen met een pakketwaarde van enkele miljoen euros; het opstellen van inkoopplannen, doen van marktverkenning, het selecteren en beoordelen van leveranciers, het maken van afspraken en het opstellen van contracten.

BestellijstenBestelinstructies en bestellijsten opstellen, toezicht houden op bestelfrequentie- / omvang en voorraden.InkoopadministratieContractbeheer, het op orde houden van leverancier- / artikel- en bestelgegevens, factuurcontrole en het up-to-date houden van procedures.

KlachtenafhandelingKosten analyses, KPI rapportages opstellen en het uitvoeren van performance metingen van leveranciers.

Één dag als Inkoper bij Eshuis

Mails checken en met operationele inkoper knelpunten bespreken

Afspraak met nieuwe leverancier over dunnere folie

Lunch met collegae

Afspraak met leverancier zelfklevende substraten over condities

Mails beantwoorden

Skype contact met Inkt leverancier

voorbereiden beursbezoek Duitsland over twee dagen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier