Tekenaar gww (CAD)
bouwhuysch
Heerhugowaard, NL
1 dag geleden

Vanuit ons raamcontract hebben wij de opdracht verkregen voor het per direct leveren van een tekenaar gww met kennis van autocad.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het (detail) ontwerpen van een complex bouw en woonrijp project van grote omvang (500 miljoen) en lange duur (3 jaar).

Je tekent wegen, rioleringen en ondergrondse infra. Je werkt hecht samen in een gezellig team waar het onderlinge sparren wordt aangespoord.

Kortom, een zelfstandige, afwisselende functie in een prettige en professionele werkomgeving, in een organisatie met korte informele lijnen.

Jouw skills

 • MTS civiele techniek;
 • Affiniteit met civiel technisch tekenen en ontwerpen;
 • Leergierig;
 • Kennis van AutoCAD
 • Tekenervaring bij bijv. stage is pré
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever is een internationale aannemer die werken realiseert vanaf 100 miljoen euro. Voor een groot softwarebedrijf bouwt zij als hoofdaanmemer de komende jaren aan een complex datacentre.

  Benefits - Tekenaar gww (CAD)

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als tekenaar. We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2200,- en €2900,- per maand.

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier