Aankomend verkoopmedewerker vers
Hoogvliet
Leidschendam - Damstraat
4 dagen geleden

Mag hij een plakje worst?' vraag je aan de moeder van de peuter die je vragend aankijkt vanuit het zitje van de winkelwagen.

Elke klant is even belangrijk bij Hoogvliet, ook de allerkleinsten. Ook tijdens je dagelijkse werkzaamheden, zoals het snijden van kaas- en vleeswaren en het smaakvol presenteren van de producten in de toonbank, verlies je de klant niet uit het oog.

En daar ben je trots op; jij zorgt ervoor dat klanten kunnen kiezen uit smakelijke, verse producten en geeft advies wanneer de klant er om vraagt.

Zo draag je als aankomend verkoopmedewerker vers bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.

Dit ga je doen als aankomend verkoopmedewerker vers

Jij zorgt voor goedgevulde en schone schappen, presenteert producten aantrekkelijk en controleert of ze juist geprijsd zijn.

Natuurlijk controleer jij ook de houdbaarheidsdatum en zorg je ervoor dat de voorraad op tijd aangevuld wordt, door tijdig te bestellen.

Vragen van klanten beantwoord je en als er een klacht is, zorg je voor een passende oplossing. En omdat je altijd klaarstaat voor je klanten, voelen zij zich helemaal thuis bij Hoogvliet.

Dit breng je mee als aankomend verkoopmedewerker vers

 • minimaal 16 jaar levenservaring (in verband met het werken met machines). Ben je onder de 16? Dan hebben we vast wel een andere baan voor je!
 • leergierigheid om snel zelfstandig te kunnen werken.
 • ook al heb je nog niet zoveel ervaring; je laat je niet van de wijs brengen door drukte in de winkel en vragen van klanten.
 • flexibiliteit; je bent veel in de avonden en weekenden beschikbaar.
 • collegialiteit; je vindt het leuk om in een team te werken.
 • Continu verwachtingen overtreffen

  Dat verwachten we niet alleen van jou, maar dat mag je ook van ons verwachten. Zo bieden we je niet alleen een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving met enthousiaste en leuke collega’s, maar ook :

 • geld! Je krijgt een uurloon dat aansluit bij jouw leeftijd en ervaring. Vul de salariscalculator in om te zien wat jij gaat verdienen!
 • bovenop je uurloon ontvang je vakantiegeld en een bonus als je je niet ziek meldt.
 • korting op de sportschool.
 • gezellige feestjes en uitjes.
 • ruimte om in overleg je rooster in te delen.
 • Word jij onze nieuwe aankomend verkoopmedewerker vers?

  Enthousiast geworden? Solliciteren is zo gebeurd, klik op onderstaande sollicitatiebutton en de rest wijst zich vanzelf.

  We willen je nog wel laten weten dat een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel onderdeel is van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier