Matrijzen onderhoudsmonteur
Randstad
Drachten, NL
7 uur geleden
source : Joblift

Vacature Matrijzen onderhoudsmonteurVoor Philips in Drachten zijn wij op zoek naar een enthousiaste matrijzen onderhoudsmonteur.

We hebben een uitdagende vacature voor langere tijd, waarbij je intern een opleidingstraject gaat doorlopen.Wat ga je doen?

Als matrijzen onderhoudsmonteur ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de kwaliteit van de matrijzen en het onderhoud daarvan.

De focus ligt daarbij op het ondersteunen van de verschillende productieafdelingen. Dit doe je door uitvoer van preventief onderhoud, verhelpen van storingen en het doorvoeren van verbeteringen.

Taken en verantwoordelijkheden als matrijzen onderhoudsmonteur : Je bent het technische aanspreekpunt op de afdeling en je kunt samen met de productieafdelingen prioriteiten bepalen.

Het accent ligt hierbij op het verbeteren van processen en technieken. Samen met je team zorg je ervoor dat verbetervoorstellen opvolging krijgen, waarbij veiligheid en kwaliteit centraal staan.

Daarnaast werk je als monteur met het Lean Excellence programma.Wat vragen wij van jou als matrijs onderhoudsmonteur bij Philips?

Leergierige en ambitieuze monteur; Proactief, met oog voor kwaliteit; Bereid om in ploegendiensten te werken; MBO ¾ werk-

 • en denkniveau richting techniek.Wat bieden wij jou als matrijzen onderhoudsmonteur bij Philips?Interne opleidingsmogelijkheden in de techniek;
 • Uitdagende werkplek voor techneuten met ontwikkelingsmogelijkheden; Een baan met perspectief op de lange termijn. De mogelijkheid om NEN 3140 te behalen.

  De mogelijkheid om een hijsbewijs te behalen. De cursus elektrisch schakelen te volgen.Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatie button.

  We zien je reactie graag tegemoet! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier